19 TLlik biletler kapış kapış

  • Ana Sayfa
  • 19 TLlik biletler kapış kapış
19 TLlik biletler kapış kapış
Onur Havayolları tarafından ''Türkiyemize koltuk çıkıyoruz'' sloganıyla başlatılan kampanyaya büyük ilgi.Abone ol


Onur Havayolları Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu, yaptığı yazılı açıklamada, yoğun ilgi gören promosyon biletlerin bir günde tükenmemesi için kampanya süresince hafta sonlarında satıldığını belirtti.

Bolukçu, 17 Hazirana kadar ola mikro beton zemin n tüm iç hat uçuşları kapsayan kampanyada biletlerin sadece cumartesi ve pazar günleri en erken 7 gün sonrasına alınabildiğini kaydetti. Kampanyayı canlı tutmak ve hafta sonlarında da bilet alımlarını teşvik etmek için 29 bin bileti kampanyanın hafta sonlarına dağıttıklarını belirten Bollukçu, 31 Mayısa kadar her cumartesi ve pazar günü binlerce biletin 19 TL'den alınabileceğini bildirdi.

Şu ana kadar 104 uçak dolusu yolcunun kampanyadan yararlandığını kaydeden Bolukçu, açıklamasında ''Gelecek 3 hafta sonu boyunca 74 uçak dolusu daha koltuğu bu rakamlardan yolcularımıza sunacağız'' dedi.

18 Nisan-31 Mayıs tarihleri arasında sadece cumartesi ve pazar günleri satışa sunulan promosyon biletler, 17 Hazirana kadar olan iç hat uçuşlarını kapsıyor.

Kampanya biletleri www.onurair.com.tr internet sitesinden, 0212 444 6687 (0212 444 ONUR) numaralı çağrı merkezinden ve yetkili acentelerden satışa sunuluyor. 19 TL'lik promosyon biletlere, internet sitesinden alınırsa 8 TL, çağrı merkezi veya acentelerden alınırsa 15 TL hizmet bedeli ekleniyor.



Kategori : EKONOMİ