Ardanın striptiz alemi skandal

Ardanın striptiz alemi skandal
Arda, yurt dışı gezisinde ise bir striptiz kulübünde yakalandı. Paris'deki bu kaçamağında kulüpten kaçmak zorunda kaldı. Abone ol

Arda Fransa'da bir striptiz kulübünde Türk turist grubuyla karşılaşınca olanlar oldu. Hacettepe yenilgisinin de öfkesiyle G.Saraylı 5-6 taraftarın tepki gösterdiği Arda, striptiz kulübünden apar topar kaçmak zorunda kaldı.

Hürriyet gazetesinin iddiasına göre genç futbolcunun dinlenmek ve eğlenmek için arkadaşlarıyla gittiği Fransa seyahati ve yaptığı kaçamak genç futbolcuya zehir oldu. Arda, Paris’te ar seo kadaşlarıyla gittiği striptiz kulübünde Türk taraftarların hışmına uğrayıp, protestolarından zor kurtuldu.

PARİS'E ALEME GİTTİ

Cezalı olduğu için Galatasaray’ın cuma gecesi Hacettepe ile Ankara’da oynadığı maçta forma giyemeyeceği için izin alan Arda aynı gün Paris’e gitti. Arkadaşlarıyla gezip eğlenen Arda, cumartesi gecesi de yine arkadaşlarıyla birlikte Paris’teki ünlü striptiz kulübü Pink Paradise’ın kapısından içeri girdi. Ancak Şanzelize yakınındaki bu gece kulübünde genç futbolcuyu kötü bir sürpriz bekliyordu.

TARAFTARLAR ŞOKE ETTİ

Kapıdan girişi 20 Euro olan striptiz kulübünde aynı dakikalarda 23 kişilik bir Türk turist grubu vardı. Bu grubun içinden de 5-6’sı Galatasaray taraftarıydı. Taraftarlar bir gece önce G.Saray’ın lige veda etmeye hazırlanan Hacettepe karşısındaki hezimetinin öfkesiyle genç futbolcuya tepki göstermeye başladı.

Taraftarlar "Takım bir gece önce akıl almayacak bir yenilgi yaşamış. Ligde hedeflerden şaşılmış, sen gece kulüplerinde geziyorsun. Elde edilen başarıları kutlamaya mı geldin?" diye öfkelerini dile getirmeye başladılar. Bunun üzerine Arda önce locaların olduğu bölüme kaçarak taraftarların tepkisinden kurtulmaya çalıştı. Başarılı olamayıp taraftarların tepkisi dinmeyince Pink Paradise’ı terk etmek zorunda kaldı.

Dönüşte kavga çıktı

Striptiz kulübündeki gece kaçamağı keyifsiz biten Arda’nın peşini yaşadığı kötü gelişmeler İstanbul dönüşünde de bırakmadı. Arda, Atatürk Havaalanı’nda arkadaşlarından birinin termal kameranın bulunduğu bölüme yönlendirilmeleri sırasında güvenlik görevlisiyle kavga etmesiyle zor durumda kaldı.



Kategori : SPOR