Obamada Erdoğanda alışverişte!

  • Ana Sayfa
  • Obamada Erdoğanda alışverişte!
Obamada Erdoğanda alışverişte!
Obama hamburgercide Erdoğan ise markette! İki liderde sıraya girdi ve alışveriş yapıp nakit ödedi!Abone ol

Subayevleri Şair Mehmet Emin Caddesi'ndeki bir markete giren Başbakan Erdoğan, diş macunu, traş kremi ve ayakkabı parlatıcısı aldı.

Alışveriş yapmakta olan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Erdoğan, vatandaşların taleplerini dinledi, çocuklara oyuncak dağıttı.Gazetecilerin sorularını da yan kokulu taş ıtlayan Erdoğan, bir gazetecinin "Neler aldınız?" sorusu üzerine, "Traş takımları, diş macunu falan aldım. Sürekli onları takip etme imkanımız olmuyor. Bugün bizzat kendim aldım. Marketin hareketliğini göreyim istedim" dedi.

"Ev alışverişinizi genelde kendiniz mi yaparsınız?" sorusunu da Erdoğan, "Yok onu evdekiler sağ olsun yapıyorlar" diyerek yanıtladı. Marketi nasıl bulduğunun sorulması üzerine de Erdoğan, marketin zaman zaman geldiği, düzenli ve hareketli bir yer olduğunu ifade etti.

Alışveriş sırasında vatandaşlarla fotoğraf çektiren Başbakan Erdoğan, vatandaşlar tarafından alkışlandı. Erdoğan, 29 TL olan alışveriş bedelini de nakit ödedi.

OBAMA'NIN CANI HAMBURGER
ÇEKERSE!

[PAGE]



ABD Başkanı Barack Obama ve yardımcısı Joe Biden, canları hamburger çekince  banliyödeki hamburgerciye gitti. Beyaz Saray'dan çıkan araç konvoyuyla Virginia'ya yol alan Obama ve Biden, buradaki küçük bir hamburgerci olan Ray's Hell Burger'da sıraya girip siparişlerini verdi.

Başkan ve yardımcısı, nakit parayla ödeme yaptıktan sonra bir masaya oturmadan önce herkes gibi siparişlerini ayakta bekledi. Ray's Hell Burger'da köftesi 284 gram olan hamburgerler, 6.95 dolardan satılıyor.



Kategori : POLİTİKA