Olmadı Reha Muhtar olmadı!

Olmadı Reha Muhtar olmadı!
Gazeteciler.com yazdı, Muhtar canlı yayında rejiye fırça çekerek bu iddiayı doğruladı! İşte Muhtar'ın büyük ayıbı;Abone ol

Mardin'den gelen katliam haberi Türkiye'yi ayağa kaldırdı haber kanalları bu büyük haberi sadece alt yazıyla vermeyi yetindi! Evet Türkiye'nin anlı şanlı haber kanalları, kara geceyi pempe hayalleriyle boyadı!

Gazeteciler.com'un günmede taşıdığı bu haberin det medine gezisi aylarında ise CNN Türk'ün kanalda ilk geldiği günlerde kanal koridorlarında terör estiren Reha Muhtar'dan korktuğunu ve yayıyını kesmediğini yazmıştı!

Yılların deneyimli ismi Reha Muhtar, Gazeteciler.com'un bu iddiasını programın ilerleyen dakikalarında doğruladı hem de Türkiye'nin Mardin'de katledilen 44 kişinin acısını yüreklerinde yaşarken!

CNN TÜRK'ÜN HABER ANLAYIŞI

Dehşet dakikalarının yaşandığı o saatlerde CNN Türk ekranlarında Reha Muhtar'ın hazırlayıp sunduğu "Çok farklı" adlı program vardı. Programda Muhtar konuklarıyla birlikte Anayasa değişikliğini tartıştı. Kanal, Türkiye'nin en yaygın haber ajansı ağına sahip olmasına rağmen yayını kesmedi onun yerine, izleyicilere haberi 00:06'da alt yazıyla vermeyi tercih etti! O saatte ölünlerin sayısı ise Mardin Valiliği tarafından 41 olarak açıklandı.

CNN TÜRK MUHTAR'DAN MI KORKTU?

Muhtar, programında bununla da yetinmedi ve son dakika alt yazısının, yayından kaldırılmasını istedi. Canlı yayında aklınca ders veren Muhtar, tüm dünya ajanslarının flaş koduyla geçtiği haberin sürekli ekranda tutulmayacağını söyledi.

İşte canlı yayındaki o ilginç anlar;




Kategori : GÜNCEL