Carlosun yerine Juan Manuel Vargas

  • Ana Sayfa
  • Carlosun yerine Juan Manuel Vargas
Carlosun yerine Juan Manuel Vargas
Fiorentina yönetimi Real Madrid'den Drenthe'yi kadrolarına katmaları halinde, Vargas'ın gelecek sezon Fenerbahçe forması giyebileceğini belirtti.Abone ol

Fiorentina sportif direktörü Pantaleo Corvino, yaptığı açıklamada, Perulu sol bek oyuncuları için Fenerbahçe'den 15 milyon avro civarında bir teklif aldıklarını, Real Madrid'den Drenthe'yi kadrolarına katmaları halinde, Vargas'ın vajinismus tedavisi gelecek sezon Fenerbahçe forması giyebileceğini belirtti.

Vargas'ın gidişi Drenthe'ye bağlı...
Fiorentina’nın başarılı sol bek oyuncusu Juan Manuel Vargas, mor menekşelerin sportif direktörü Pantaleo Corvino’ya göre, önümüzdeki sezon Fenerbahçe’de top oynayabilir.

Real Madridli Drenthe’nin takıma katılmasına kesin gözüyle bakılması ve Manuel Pasqual’ın da kontrat yenilemesiyle, Vargas’ın takımdan ayrılması gündeme geldi.

Fenerbahçe'den 15 milyon avro...
Violanews’e konuşan Corvino, “Fenerbahçe, Vargas için bir teklif yaptı. Roberto Carlos’un yerine bu oyuncuyu düşünüyorlar ve 15 milyon avro civarında bir rakam önerdiler. Ama bu transfere karar vermeden önce, Drenthe konusunu kesinleştirmemiz gerek” dedi.

Sezonun başlarında istikrarsız bir performans gösteren Vargas, orta sahada görev yapmaya başlamasıyla formunu bulmuştu.

2006-08 sezonları arasında Catania takımında gösterdiği performansla, Serie A’nın en iyi sol bekleri arasında gösterilen Vargas, Peru milli takımında da 20 den fazla maça çıktı. Bu arada Fiorentina bu oyuncuyu geçtiğimiz sezon başında 12 milyon avro karşılığında transfer etmişti.



Kategori : SPOR