Owenın yedeği Bulgar Valeri Bojinov

  • Ana Sayfa
  • Owenın yedeği Bulgar Valeri Bojinov
Owenın yedeği Bulgar Valeri Bojinov
Milan Baros’un yanına partner arayan ve birçok isimle transfer temaslarında bulunan Galatasaray’ın son adayı; Valeri Bojinov.Abone ol

Galatasaray, Manchester City´nin gözden çıkardığı Bojinov için temaslara başladı. Ada´ya 8 milyon Euro bonservis bedeliyle giden genç yıldızın fiyatı şu anda 5 çok dilli seo milyon Euro.

Milan Baros’un yanına partner arayan ve birçok isimle transfer temaslarında bulunan Galatasaray’ın son adayı; Valeri Bojinov. Manchester City’nin gözden çıkardığı genç yetenek, 5 milyon Euro karşılığında Galatasaraylı olabilir.

Transfer için Avrupa turunda olan Haldun Üstünel’in, İngiliz kulübüyle görüşmeye başladığı öne sürüldü. 2007-2008 sezonunun başında 8 milyon Euro bonservis bedeliyle Fiorentina’dan Manchester City’ye transfer olan Valeri Bojinov, özellikle geçen sezon forma şansı bulamamaktan şikayetçiydi. 23 yaşındaki Bulgar santrfor, 2008/2009’da Premier Lig’de sadece 8 maçta forma giyebildi ve rakip filelere 1 gol gönderdi.

Bojinov, daha önce bonservisinin yarısını elinde bulunduran Juventus’ta 18 maça çıkmış ve 5 gol atmıştı. Fiorentina ve Lecce’de de top koşturan genç yıldız, 22 kez giydiği Bulgaristan formasıyla 5 gol kaydetti.



Kategori : SPOR