Guiza beni transfer edin dedi

Guiza beni transfer edin dedi
Guiça İspanya-Güney Afrika maçına damgasını vurdu. Maçı çeviren isim transere açık kapı bıraktı.Abone ol

8.Konfederasyon Kupası'nda, son Avrupa şampiyonu İspanya, ev sahibi Güney Afrika'yı uzatmalarda 3-2 yenip üçüncü oldu.

Maçın kahramanı olan Güiza karşılaşmanın ardından verdiği demeçlerle gündeme oturdu. 35 maçlık yenilmezlik google remarketing ve 15 maçlık galibiyet serisine yarı finalde ABD'nin nokta koyduğu İspanya, Mphela'nın 73'teki golüyle 1-0 geriye düştü.

Ancak Fernando Torres'in yerine 56. dakikada oyuna giren Fenerbahçeli Dani Güiza önce 87'de skoru eşitledi. Bir dakika sonra da sol çaprazdan enfes bir şutla, öne çıkan kaleciyi avladı: 2-1. Ancak 93'te yine Mphela maçı uzatan golü kaydetti: 2-2. Uzatmanın 107. dakikasında ise Xabi Alonso'nun frikiğiyle Boğalar 3-2 öne geçip maçı aldı ve kupada 3. oldu, G.Afrika'ya ise 4.'lük kaldı.

NE DEMEK İSTEDİ?

Maçın kahramanı olan Güiza karşılaşma sonrası İspanya'ya dönme konusunda açık kapı bıraktı. İspanyol basınının transferiyle ilgili sorularını yanıtlayan Güiza, "İspanya'da forvet oyuncusu arayan takımlar var. Valencia gibi..." diye yanıt verdi.

Valencia, forveti David Villa'yı satmayacağını açıklamasına rağmen İspanyol futbolcu ile Real Madrid, Manchester United veya Barcelona ilgileniyor. Villa'nın satılması halinde yerine yeni bir golcü alınacağı biliniyor.



Kategori : SPOR