Lincolne çözüm bulundu

Lincolne çözüm bulundu
Futboldan çok sorunlarıyla gündeme gelen Lincoln son olarak Hollanda kampına katılmadı. Klüp ihtarname çekti. Abone ol

Sarı-kırmızılı yönetim en kısa sürede yollarını ayırmak istediği sambacının bağlı bulunduğu menajerlik şirketi ROGON’un yetkilileriyle İstanbul’da masaya oturdu. Toplantıda Lincoln’ün, Almanya şampiyonuna satılması için anlaşma sağlandı.

BUNDESLİGA YOLU GÖZÜKTÜ

Galatasaray’ın problemli yıldızı Cassio Lincoln’e Bundesliga yolu gözüktü. İ pansiyon reklam ki yıldır oynadığı futboldan çok sorunlarıyla gündeme gelen ve Hollanda kampına da katılmayan Brezilyalı futbolcuya ihtarname çekip, İstanbul’daki evine tebligat gönderen sarı-kırmızılılar, sambacının menajerlik şirketi ROGON’la masaya oturdu. Yapılan toplantıda, Lincoln’e takım bulunması kararlaştırıldı.

ROGON yetkililerinin, Lincoln’ü Bundesliga’ya götürme noktasında kararlı oldukları ve bu konuda Galatasaray’a garanti verdikleri öğrenildi.

ROGON’un, Brezilya’dan Sao Paulo’nun yanı sıra daha önce Werden Bremen ve Schalke için ismi geçen Lincoln’ü, geçen yıl Almanya’da şampiyonluğa ulaşan Wolsfburg’a götürecekleri ifade edildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞANSI

ROGON yetkililerinin, “Wolfsburg bize yakın bir takımdır. Bu kulüpte forma giyen bazı yıldız futbolcular bizim menajerlik şirketine bağlıdır. En kötü olasılıkla böyle bir çözüm bulabiliriz” dedikleri kaydedildi.

Senelik 2.5 milyon euro aldığı Galatasaray’dan aynı şartları sunacak başka bir takıma gitmeye sıcak bakan sambacının ise, Şampiyonlar Ligi’nde yer aldığı için Wolfsburg’ta oynamak istediği belirtildi. Daha önce Lincoln için Halil Altıntop takasını düşünen idareciler, gurbetçi futbolcunun Türkiye’ye gelmek istememesi nedeniyle Brezilyalı yıldızı satarak para kazanmanın hesaplarını yapıyor.

Sarı-kırmızılılar, Cassio Lincoln’ün satışından en kötü olasılıkla 3 milyon euro kazanmak istiyor.



Kategori : SPOR