Hüsnü kendini kendini yaktı

Hüsnü kendini kendini yaktı
Hüsün Şenlendirici Deniz Seki'nin gözaltına alınmasıyla ilgili soruya verdiği yanıtla kendini ihbar etti ve sanık oldu. Abone ol

Zekeriyaköy Jandarma Karakolu'nda gözaltında tutulduğu sırada Seki'yi ziyarete gelen Şenlendirici, "Deniz'in neden gözaltına alındığını bilmiyorum. Uyuşturucudan olsaydı beni de alırlardı" seo new york yanıtını vermişti.

İşte bu itiraf gibi sözler Şenlendirici'nin başına dert oldu. Bu sözleri ihbar kabul eden İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, çiftin emlak danışmanı olan arkadaşları Neşe Ünal hakkındaki soruşturma dosyasını ana dosyadan ayırıp Sarıyer Cumhuriyet Savcılığı'na gönderdi. Soruşturma kapsamında Seki'nin arkadaşı Şebnem Oskan ile yardımcısı Şengül Çam tanık olarak dinlendi.

"DENİZ'İ O ETKİLEDİ"
Gazete Habertürk'ün haberine göre; Oskan, Seki'nin evinde Şenlendirici'nin uyuşturucu kullandığını ve uyuşturucuyu cüzdanından çıkardığını kaydererek, "Deniz ile Hüsnü'nün arakadaşlığını tasvip etmiyordum. Deniz'in uyuşturucuya Hüsnü ile birlikte başladığını düşünüyorum" dedi.

Soruşturmayı tamamlayan savcılık, Sarıyer Sulh Ceza Mahkemesi'nde Hüsnü Şenlendirici ile Neşe Ünal hakkında 'kulllanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak' suçundan 1 yıldan 2 yıla kadar hapis istemiyle kamu davası açtı.



Kategori : MAGAZİN