Jacksondan geriye bu skandallar kaldı

  • Ana Sayfa
  • Jacksondan geriye bu skandallar kaldı
Jacksondan geriye bu skandallar kaldı
Zenciydi beyaz oldu. Çocuk istismarıyla suçlandı. Oğlunu camdan sarkıttı. 'Ayda' yürüdü. Mahkemeye pijamayla gitti. O bir fenomendi. İşte hayatı;Abone ol

İNTERNETHABER

Çok az insan ölürse tüm dünyada haber olur. Michael Jackson onlardan biriydi. Dün gece bir kalp krizi sonucu 50 yaşında hayata veda etti. Küçük yaşta başlayan şöhreti google reklam ölene kadar devam etti. 50 yıllık hayatına çok şey sığdırdı.

Elvis Presley, Beatles ve Frank Sinatra’nın ulaşabildiği olağanüstü şöhreti yakalayan nadir sanatçılardandı. “Tüm zamanların en çok satan sanatçısı”, “Dünyada şimdiye kadar en çok ödüllendirilen sanatçı”, ”Şov dünyası tarihindeki en popüler sanatçı” ve “dünyanın en ünlü insanı” ve tabii ki “The King of Pop” ilan edilmişti.

11 YAŞINDA SAHNEDE

Jackson'un dün gece bir hastane odasında sona eren hayatı 29 Ağustos 1958 tarihinde, Amerika'nın Indiana Eyaleti’nin, Gary şehrinde başlamıştı. 9 kardeşin yedincisiydi.  Jackson'un inşaat işçisi babası tam bir müzik aşığıydı. Bu ilgisini çocuklarına da aşıladı. Ve sonunda baba Jackson 3 oğlu için bir müzik grubu kurdu. 60'lı yılların başlarında Michael'in abileri  Jackie, Tito ve Jermaine, "The Jackson Brothers" adındaki gruplarıyla  kulüplerde şarkı söylemeye ve yarışmalara katılmaya başladılar. Ardından aralarına Michael ve Marlon'un da katılmasıyla grubun adı Michael 5 olarak değiştirildi.



Kategori : MAGAZİN