Bekir tarifi imkansız duygular içinde

  • Ana Sayfa
  • Bekir tarifi imkansız duygular içinde
Bekir tarifi imkansız duygular içinde
Fenerbahçe, yeni transferi Bekir İrtegün ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Bekir taraftara umut saçtı.Abone ol

Fenerbahçe, Mehmet Topuz ve Özer Hurmacı'dan sonra Gaziantepspor'dan aldığı Bekir İrtegün ile de 3 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Futbol kariyerinde uzun süre Gaziantepspor forması giyen Bekir, Fenerbahçe Şükrü Stadı 1907 Tribünü salonunda, Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın da ka new jersey seo tıldığı törende, kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Bekir, imza töreninin ardından çubuklu sarı-lacivertli formayı giyerek, saha içinde görüntü verdi.

''KORKMUYORUM''

Geçen sezonlarda Anadolu takımlarındaki performanslarıyla ön plana çıkıp, Fenerbahçe gibi büyük ekiplere geldikten sonra bekleneni veremeyen futbolcular bulunduğu ifade edilerek, hedefleri sorulan Bekir, ''Korkmuyorum, elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum'' dedi.

Büyük camialarda yer almanın zor olduğunu, ortaya konulacak performansın devamlı olması gerektiğini ifade eden Bekir, ''Kalıcı olmak buralara gelmekten daha zor. Benden önce, sadece Fenerbahçe'de değil, diğer kulüplerde de tutunamayıp giden arkadaşlarım oldu. Bunda belki şanssızlıklar da geçerli olabilir veya başka etkenler vardır. Benim böyle bir korkum yok, kendine güvenen bir oyuncuyum. Yıllardır bu ligin önemli renklerinden birisi olan bir takımın kaptanı olarak buraya geldim. Yaşadığım çok şey var. Tecrübemin az olmadığına inanıyorum. Çok çalışmam gerektiğini, şansları iyi değerlendirmem gerektiğini düşünüyorum. Korkmuyorum. Elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum'' dedi



Kategori : SPOR