İşadamı Zorlu bu işe şaştı kaldı

  • Ana Sayfa
  • İşadamı Zorlu bu işe şaştı kaldı
İşadamı Zorlu bu işe şaştı kaldı
Borsada öyle garip şeyler oluyor ki... Ünlü işadamı bile çözemedi. "Hayretler içindeyim" diyerek şaşkınlığını özetliyor. Abone ol

Borsada bugünlerde bir garip işler dönüyor. Zorlu Enerji iki haftada yüzde 50 yükselince Zorlu, 'Hayretler içindeyim. Arkadaşlara talimat verdim hisseyi inceliyor' dedi.

Halka açık şirketlerin hisselerinde yaşanan sert fiyat hareketleri, şirket patronlarını zor duruma sokmaya pennsylvania seo başladı. Zorlu Enerji hisse senetlerinde yaşanan sert fiyat hareketlilikleriyle ilgili "töhmet altında kaldık" açıklamasında bulunan Ahmet Nazif Zorlu, hisselerde son günlerde yaşanan yükselişin nedenini araştırılması için arkadaşlarına talimat verdiğini söyledi.

HİSSELERİ REKOR PRİM YAPTIRDI AMA...

Dün ilk seansı 5.34 TL'den kapatan Zorlu Enerji hisseleri, son bir haftada yüzde 42, bir ayda yüzde 74, üç ayda ise yüzde 161 prim yaptı. Bu süreçte şirketin piyasa değeri de dün ilk seans sonu itibari ile 280 milyon dolara kadar çıktı.

BUNU KİM YAPIYOR?

Zorlu Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, "Hisse senetlerinde yaşanan yükseliş sonrasında hayretler içinde kaldık. Kimdir bu adamlar araştırılsın diye arkadaşlara talimat verdim" diye konuştu.

Zorlu Enerji ile ilgili sermaye artırım kararının söz konusu olabileceğini buna karşılık yabancı ortaklıkla ilgili bir gelişmenin ise bulunmadığını da belirten Zorlu, yabancı ortaklık konusuyla ilgili, "ciddi birşey olsa açıklamak zorundayız" diye konuştu.

Zorlu Enerji'nin hisselerindeki yükselişin kendilerini de töhmet altında bıraktığını belirten Zorlu, "Bir haftada yaşanan yükselişi açıklayacak bir bilgim yok" açıklamasında bulundu.



Kategori : EKONOMİ