Kasımpaşa iddaalı transferlerle geliyor

  • Ana Sayfa
  • Kasımpaşa iddaalı transferlerle geliyor
Kasımpaşa iddaalı transferlerle geliyor
Süper Lig’e bir sezon aranın ardından merhaba diyen Kasımpaşa, Fenerbahçe’yle birlikte transferin en hızlı takımı oldu. Abone ol

Lacivert Beyazlılar, Keller’den sonra Martin Baran ve Martin Hudec’i de transfer etti.

Radyospor'da “Özgür Sancar’la Haber Özel Programı”na katılan futbol şube sorumlusu Süha Sidal, “Beşiktaşlı Ernst’ten daha kaliteli bir yabancı futbolcu aldık” dedi.


Süper Lig’in yeni takımı Kasımpaşa, s virginia seo ezona odukça iddialı hazırlanıyor.

Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, hedeflerini ilk sekiz olarak açıkladı. Bu sezon Süper Lig’de istikrarlı olacaklarını ifade eden Sidal, Norveç’in Stabaek takımından Trabzonsporlu Alanzinho’nun takım arkadaşı Chirstian Keller’i transfer ettiklerini hatırlatarak, “Bu futbolcu orta sahada her mevkiide oynuyor. Beşiktaşlı Erns’ten daha iyi bir futbolcu” dedi.

Süha Sidal ön libero mevkiine Slovakya’nın Peresov takımından Martin Baran’ı, stoper mevkii için ise Olomuff takımından Martin Hudec’i transfer ettiklerini söyledi.

Sidal ayrıca Bundesliga’ya veda eden Karlsruhe takımından Ümit Milli futbolcu Şahin Aygüneş ile Alemannia Aachen’dan BarışBaşdaş’ı transfer ettiklerini duyururken, iki futbolcunun da Ümit Milli Takım’la Akdeniz Oyunları’nda mücadele edeceklerini ve çok kısa sürede herkesin dikkatini çekeceklerini söyledi.

Barış Başdaş savunmada, Şahin Aşgüneş ise forvette oynuyor.

Sühad Sidal, “1 sezondur bu futbolcuları izliyoruz. Yurtdışından getirdiğimiz futbolcularda hiç yanılmadık. Zaten yarım sezon oynatıyoruz. Devre arasında her takımdan bu futbolcular için teklif alıyoruz” şeklinde konuştu.

Kasımpaşa, daha önce Galatasaray’dan Erkan Ferin ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan Sancak’ı transfer etmişti.



Kategori : SPOR