Galatasaray sürprize devam edecek

  • Ana Sayfa
  • Galatasaray sürprize devam edecek
Galatasaray sürprize devam edecek
Gökhan Zan'ı alarak büyük bir sürprize imza atan Galatasaray'da bombalar yolda. Üstünel taraftara umut saçtı.Abone ol

Galatasaray Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Haldun Üstünel, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, “Transfer dönemi yeni başladı. Temaslarımız devam ediyor. Hiç beklemediğiniz bir anda yine bazı isimlerle karşınıza çıkacağız” dedi.

Haldun Üstünel, transfer için teknik direktörleri Frank Rijkaard ile birlikte çalıştığını ifade ederek, “Biz, bun michigan seo dan sonraki süreçte transferlerle ilgili olsun, sezonla ilgili olsun, hocamızla ortak hareket etme kararı aldık. Bundan sonra yapacağımız her transfer hocamızın bilgisi dahilinde olacaktır. Gökhan Zan transferi de hocamızın bilgisi dahilinde olmuştur” diye konuştu.

SERVET'İN TRANSFERİ

Üstünel, Servet'in transferi konusunda gelecek hafta Olympique Marsilya Kulübü yetkilileriyle biraraya geleceklerini belirterek, “Her konuda anlaşabilirsek transfer gerçekleşir” diye konuştu.

Üstünel, Gökhan Zan'ı, “Servet gidecek” anlayışıyla transfer etmediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: “Kadromuzda stoper mevkiinde eksik olduğu inancındaydık. Bu bölgeye takviye yapmak istiyorduk. Zaten Servet'in durumu belirsizliğini kuruyor. Biz, böyle bir süreçte Gökhan'a Galatasaray forması giydirmeyi uygun gördük. Servet için henüz bir gelişme yok. Önümüzdeki hafta içinde Marsilya Kulübü temsilcileri buraya gelip, bizi bir kez daha ziyaret etmek istiyorlar. Tabii ki ziyaretlerinde her konuda anlaşabilirsek, transfer gerçekleşecek.”

LINCOLN'UN DURUMU

Üstünel, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da takımın yaptığı çalışmalara zamanında katılmayan Brezilyalı oyuncuları Cassio Lincoln'un durumunu yönetim kurulu toplantında değerlendireceklerini söyledi.

Üstünel, Lincoln ile temas halinde olduklarını ifade ederek, “Bu konuyu kendi bünyemizde değerlendirip, daha sonra kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.



Kategori : SPOR