MHP adayından sınırötesi mesajlar

  • Ana Sayfa
  • MHP adayından sınırötesi mesajlar
MHP adayından sınırötesi mesajlar
MHP'nin başına aday olan Ahmet Yılmaz hem rakibi Bahçeli'ye hem de Başbakan Erdoğan'a yüklendi.Abone ol

MHP Genel Başkanlığına aday olan Ahmet R. Yılmaz, Bahçeli'yi iktidar karşsında yetersizlikle suçladı. Yılmaz ayrıca "Sivas'ın ötesine gidemiyorlar" diye MHP'lileri eleştiren Başbakan Erdoğan'ı da sert sözlerle eleştirdi. Yılmaz'ın konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklama şöyle:

Sayın Bahçeli elbette iyi niyetle MHP’NİN başarısı için elinden geldiği kadar, AKP ile mücadele etmiştir. Fakat gerek izlenen metot ve politikalar, gerekse seçmiş olduğu kadrolar ve yakın ekibi, kendisini de MHP’NİN de yaşanan süreçte fazlasıyla hak e new jersey seo dilmiş olmasına rağmen, tek başına iktidar hedefine götürememiştir.

AKP’NİN yedi yıla varan iktidar sürecini, hafızamızda canlandıracak olursak, açık ve net bir şekilde MHP’NİN iktidar olması gerekmiyor muydu? Sorusu ortada cevapsız olarak durmaya devam etmektedir…Geçen süreçle ilgili şu birkaç örnek dahi MHP iktidarının bugün ülkeyi yönetiyor olması için yeterli değil miydi??.

1) Dış mihrakların güdümündeki DTP yönetiminin tahripkârlığı ve Belediye Başkanlarının pervasızlığının artmış olması.
2) Türkün tarihinde ilk kez şanlı bayrağın kendi toprakları içerisinde ayaklar altına alınmış olması.
3) Dış politika da AKP’ nin Kıbrıs ve Ermeni konusundaki başarısızlığı ve milletimize yaşattığı psikolojik onur yıkıntısı.
4) PKK terör örgütünün hayatının baharına dahi ulaşmamış gencecik evlatlarımızın taze bedenlerini ve kanını yere düşürmeye geçmişten daha fazla hunharca devam etmiş olması. Art arda şehit acısını 80 milyon milletimize her an yaşatması.
5) Kuzey Irakta ortaya çıkan yapının kendisini Güney Kürdistan olarak tanımlaması, Türkmenleri ve Türkiye’yi yok sayarak sınır ötesinde teröre destek olması.

Bu liste milletimizin de bildiği birçok vaka ile pek tabi daha da çoğaltılabilir... Görüldüğü gibi geçen yedi yıl içerisinde bir milletin milli değerlerine sarılarak, milliyetçi ve muhafazakâr bir partiyi iktidara taşıması gereken süreç fazlasıyla yaşanmıştır ve ne yazık ki, üzüntülerin en şiddetlisi yaşanmıştır. Tüm bu yaşanan olumsuzluklara rağmen, eğer bu süreçte, AKP iktidarı hala güçlü sayılabilecek bir şekilde devam etmekte ise, burada milletimizi ve AKP ‘ ye oy verenleri suçlamaya kimsenin hakkı olamaz. Ne yazık ki bu süreç de en ciddi hata milletimize bu süreci iyi şekilde anlatmakla görevli olan SN. Bahçeli ve ekibinin bunu başaramamış ve MHP iktidarını pekiştirecek politik süreci yönetememiş olmasıdır.

MİLLETİME VE PARTİLİLERİME SÖZ VERİYORUM



Kategori : POLİTİKA