Ünlü yıldıza petrol veliahtı damat

  • Ana Sayfa
  • Ünlü yıldıza petrol veliahtı damat
Ünlü yıldıza petrol veliahtı damat
Ünlü yıldız Hülya Koçyiğit torununu evlendirdi. Damat Conrad Otelleri ve Turcas Petrol'ün veliahtı... Abone ol

Hülya Koçyiğit’in torunu Neslişah Alkoçlar, Conrad Otel ve Turcas Petrol’ün veliahtı Batu Aksoy’la hayatını birleştirdi. Koçyiğit, ‘Torunumu gelinlikle görmek beni duygulandırdı’ dedi.

Turcas Petrol ve Conrad Otel’in veliahtı Batu Aksoy ile Alkoç connecticut seo lar Otelleri’nin sahibi Gülşah ve Ender Alkoçlar çiftinin kızı Neslişah Alkoçlar, Conrad Otel’de gerçekleştirilen görkemli bir törenle dünya evine girdi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün kıydığı nikahta gelinin şahitliğini Aydın Doğan, damadın şahitliğini ise Yılmaz Tecmen yaptı.

Gelin Alkoçlar’ın anneannesi Hülya Koçyiğit, ‘Çok mutluyum. Torunumu böyle gelinlik içinde görmek beni çok duygulandırdı’ dedi. Düğün törenine Azeri iş adamı Telman İsmailov, Begüm ve Adnan Şen, Diana ve Ferit Şahenk, Revna-Yıldırım Demirören ve Suzan Sabancı Dinçer’in de aralarında bulunduğu yaklaşık 650 davetli katıldı. Yaklaşık 1,5 yıl önce tanıştıklarını belirten çift balayı için ABD’ye gidecek.

İsmailov da düğündeydi

Azeri asıllı Rus iş adamı Telman İsmailov da düğüne katılan konuklar arasındaydı. Düğünden çıkarken kendi fotoğraflarını inceleyip satın almak için elini cebine atan İsmailov 3 adet fotoğraf için fotoğrafçıya 2 bin dolar ödemek istedi. Yanındaki işadamı Mehmet Cengiz hemen karşı çıkarak “Sen bizim misafirimizsin” diyerek 300 dolara fotoğrafları satın aldı



Kategori : MAGAZİN