Bakan Cerrahı ödüllendirmiş!

Bakan Cerrahı ödüllendirmiş!
İstanbul'un tartışmalı eski emniyet müdürü Celalattin Cerrah vali olunca kimi bunu "yukarı doğru şutlanma" olarak değerlendirdi. Bakan yalanladı. Abone ol

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili 'her şey yapılıyor" dedi. Celalettin Cerrah'ı daödüllendirdiklerini söyledi.

`MÜNEVVER KARABULUT CİNAYETİNDE HER ŞEY YAPILIYOR'

Bakan Atalay, Münevv miami seo er Karabulut cinayetindeki son süreçle ilgili değerlendirmesinde, "Yapılacak herşey yapılıyor bundan emin olunsun" dedi. Bakan Atalay, "İhmal var mı?" sorusuna ikinci kez, "Yapılacak herşey yapılıyor, yargının elinde" yanıtını verdi.

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın Osmaniye'ye vali olmasının hatırlatılıp, "Sayın Celalettin Cerrah'ın görevden alınması konusunda bu cinayetin ilgisi var mı?" şeklindeki soruya Bakan Atalay, şu yanıtı verdi:

GÖREVDEN ALMADIK ÖDÜLLENDİRDİK

"Hayır arkadaşlar görevden alınmadı. Kendisi açıkladı. Celalettin bey vali oldu. Vali statüsüne yükseldi. Öyle şey olur mu? Görevden alınma olur mu? Şu 1 ay içinde mülki idarede ve emniyette büyük değişiklik yaptım. Valiler kararnamesi çıktı. 37 ilimizin emniyet müdürünü değiştirdik. Perşembe günü emniyette daire başkanları kararnemesi çıktı. Yenilenme, alttan yükselmeler olacak. Herkes aynı görevleri yürütecek değil. Güzel bir hareketlilik oldu. Tabi İstanbul'a verdiğimiz bir değerin ifadesidir. İstanbul farklıdır. İstanbul'da çok başarılı hizmetler yürütmüş emniyet müdürümüzü, valilik ile ödüllerdirdik biz. Kendisi de öyle algılıyor zaten."



Kategori : POLİTİKA