Baykal kırmızı ışık dinlemedi

  • Ana Sayfa
  • Baykal kırmızı ışık dinlemedi
Baykal kırmızı ışık dinlemedi
Baykal otomobil yarışçılarını yaya bıraktı. Antalya sokaklarında gazetecilerle köşe kapmaca oynadı.Abone ol

Antalya Havalimanı'nda kendisini bekleyen kızı Aslı Baykal Ataman'a ait lacivert ‘Mini Copper’ marka otomobile binen CHP lideri Deniz Baykal, kendisini takip eden gazetecileri atlatmak için kırmızı ışıkta geçti.

Dün akşam parti otobüsüyle havalimanına gelen Baykal, Gümrük Muhaza Müdürlüğü'nün otoparkından texas seo Mini Copper'ı aldı. Otomobile binişte emniyet kemerini takan Baykal, gezetecilerin kendisini takip ettiğini fark edince hızlandı. Güvenlik eskortu almayan Baykal, Askeri Havalimanı Kavşağı'nda kırmızı ışıkta geçti. CHP Lideri Baykal, 'makas' olarak adlandırılan hareketlerle gazetecileri atlatmaya çalıştı. Oldukça seri araba kullanan Baykal, şehir içi trafiğine girince yavaşladı. Baykal, daha sonra kızına ait Lara'daki Muhsin Adıyaman Sitesi'ne geçti.

Antalya usulü piyaz yedi

Konyaaltı'ndaki evinden kızına ait otomobiliyle çıkan Baykal, Kapekapısı ve Dönerciler Çarşısı'nı geçerek İsmetpaşa Caddesi'ndeki Sobacılar Çarşısı'na geldi. Her zaman yaptığı gibi Piyazcı Mustafa'nın Yeri'ne gelen Baykal, Antalya usulü piyaz yedi. Bazı vatandaşlar, Baykal ile fotoğraf çektirdi.

Gazetecilerin dün Antalya Havalimanı'ndan aldığı kızının otomobiliyle hız ve kırmızı ışık ihlali yaptığını hatırlatması üzerine Deniz Baykal, “F1 pilotlarının yarıştığı pistte hız yapıyoruz. Hızın yapılacağı yer orası. Orada hız yaptık. Arkadaki arkadaşlardan kopmaya yönelik trafik kurallarına saygı anlayışı içinde biraz faaliyet gösterdik” dedi. Baykal daha sonra Konyaaltı Caddesi'ndeki evine döndü.

Baykal'ın kırmızı ışık kaçamağı

[PAGE]




[PAGE]

Kategori : POLİTİKA