Fakülte birincisi kız acı konuştu

  • Ana Sayfa
  • Fakülte birincisi kız acı konuştu
Fakülte birincisi kız acı konuştu
Tıp fakültelerinde sonunda 'kral çıplak' diyen birisi çıktı. Fakülte birincisi törende acı gercekleri dile getirdi.Abone olTıp fakültesi öğrencilerini yetersiz görüyor.. Öyle ki öğrenciler kendi anne ve babalarını arkadaşlarına emanet etmeye çekindikleri ortaya çıktı..

İşte itiraf gi tennessee seo bi konuşma vardı bugün Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi 2008-2009 mezuniyet töreninde. Döneminde birincilikle mezun olan Dr. Tuğba Akın herkesi ciddi öz eleştiriye çağırdı.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinin 2008-2009 mezuniyet töreni Atatürk Konferans Salonu'nda yapıldı.

Fakülteden birincilikle mezun olan Tuğba Akın törende yaptığı konuşmada, yapılan anketlerin, intern (ön hekim ) hekimlerin bir çoğunun sıkıntı yaşadığının ortaya çıktığıniı belirtti.

Tuğba Akın, “İnternler arasında yaptığımız ankete göre arkadaşlarımızın sadece yüzde 2,8'i gelecekten umutlu. Geri kalan kısım ise meslek yaşantısı ile ilgili beklentilerinin gerçekleşmesi konusunda umutsuz ve karamsar” dedi.

Hekimlik gibi prestijli bir mesleğe birkaç adım kala hekimlerin karamsar olmasının nedeninin çok açık olduğunu ifade eden Tuğba Akın, şunları söyledi:



Kategori : GÜNCEL