Mehmet Okurun transfer tercihi

Mehmet Okurun transfer tercihi
Amerikalıların gönlünü fetheden Mehmet Okur, transfer sezonu başlamadan açık konuştu ve tavrını belli etti.Abone ol

Mehmet Okur, bireysel olarak başarılı, ancak takım olarak beklentilerin altında kalarak sezonu tamamladıklarını söyledi.

NBA Skills Challenge Kampı'nın açılışına katılan Mehmet Okur, burada basın mensuplarına açıklama yaparken, ''Utah Jazz'da bireysel olarak iyi bir sezon geçirdim, ama takım olarak istediğimiz yerde bitiremedik'' dedi.

Normal sezon sezonu 8. olarak tamamlamaları nedeniyle play-off maçlarına Los Angeles Lakers'a rakip alaska seo olarak, ev sahibi avantajından yoksun başladıklarını kaydeden Mehmet Okur, ''Daha iyi bir sezon olabilirdi. Sakatlıklar çok fazla oldu. Belki 4. veya 5. sırada bitirebilseydik, finali biz oynayabilirdik'' diye konuştu.

Hidayet Türkoğlu'nun, Orlando Magic takımıyla finale kadar gelerek başarılı bir sezon geçirdiğini de vurgulayan Mehmet, gelecek sezonlarda Hidayet'in de bir şampiyonluk sevinci yaşaması dileğinde bulundu.

''UTAH JAZZ OLMAZSA TEKLİFLERİ DEĞERLENDİRECEĞİM''

Utah Jazz takımında kontratının dolduğunu ve NBA kuralları gereği 1 Temmuz tarihine kadar görüşme yapamadığını ifade eden Mehmet, tercihinin yine Utah Jazz'dan yana olduğunu belirtti.

Kendisinin de neler olacağını merakla beklediğini anlatan Mehmet Okur, ''İlk olarak tercihim Utah Jazz olacak, ama olmazsa diğer teklifleri değerlendireceğim'' şeklinde konuştu.

''MİLLİ TAKIM İÇİN YORUM YAPAMAYACAĞIM''

Mehmet Okur, (A) Milli Takım'a yeniden dönüp dönmeyeceği konusuyla ilgili net bir şey söylemezken, ''Milli Takım için kimseyle bir şey konuşmadım. Yorum yapamayacağım. Sonuçta ben neler hissettiğimi daha önce açıkladım. Bunları farklı yönlere çekenler de iyi karşılayanlar da oldu. Benim hissettiklerim belli'' ifadelerini kullandı.

Efes Pilsen ile Fenerbahçe Ülker'in karşı karşıya geldiği ve olaylı bir şekilde sonlanan Beko Basktebol Ligi play-off final serisine değinen Mehmet, ''Fenerbahçe, taraftarı olduğum takım. Efes Pilsen ise NBA öncesi en büyük basamağım olan ekip. Gönül isterdi ki Fenerbahçe Ülker şampiyon olsun, ama Efes Pilsen'in şampiyonluğu da beni üzmedi. Keşke istenmeyen olaylar olmasa ve seri, finale yakışır bir şekilde sonlansaydı'' diye konuştu.



Kategori : SPOR