Özcan Deniz yıkılmadı ayakta!

  • Ana Sayfa
  • Özcan Deniz yıkılmadı ayakta!
Özcan Deniz yıkılmadı ayakta!
Özcan Deniz kendine güveniyor. Hakkında çıkan haberlere gülüp geçen türkücü ve oyuncu bakın nasıl kendini savunuyor.Abone ol

Habertürk'te Saba Tümer'in programına konuk olan Özcan Deniz, "Bana bir dönem çok saçmasapan etiketler yapıştırılmıştı. 'Geçmişini unutan adam' falan. Geçmişini unutan adam 'Neredesin Firuze?' filmini çeker mi Allahaşkına? Hayatımın en sakin dön new jersey seo emini filme aldım ben" diye konuştu.

O dönemleriyle gurur duyduğunu söyleyen Özcan Deniz, kendini her gün yeniden anlatmak zorunluluğunu hissetmek zorunda olmadığının altını çizerek "Bunun bir dönemi vardır, anlatırsın" dedi.

Hakkında bilgi sahibi olmak isteyen insanların rahatlıkla internet yoluyla bir çok bilgiye ulaşabileceklerini ifade eden Özcan Deniz, "Yeteneklerimi mi, zekamı mı test etmek istiyorsun? O zaman yine yapılan işlere bak! Bunlar aptal insanların ürettikleri şeyler değil" diyerek sert çıktı.

ZARAR VEREMİYORLAR

Hakkında çıkan 'kötü' haberleri ciddiye almadığını vurgulayan Deniz, masabaşı yapılan haberleri artık önemsemediğini, çünkü insanların da ciddiye almadıklarını belirtti. Özcan Deniz, "Daha eskiden, daha önceleri, bu tür haberler, ertesi gün, günlük hayatımıza yansıyordu. Ama şimdi olmuyor. Şimdi ne yazarlarsa yazsınlar ortak bilince zarar veremiyorlar" dedi.

Bir kişinin toplumun ortak bilincine zarar veremeyeceğinin altını çizen Özcan Deniz, "Ancak o ortak bilince kendin zarar verebilirsin. Tek başına sen. Başka bir şey zarar veremez" dedi.



Kategori : MAGAZİN