Kombi alana babalar günü hediyesi

  • Ana Sayfa
  • Kombi alana babalar günü hediyesi
Kombi alana babalar günü hediyesi
Isısan, evde vidalama işlerine meraklı olan babalar için keyifli bir hediye kampanyası düzenliyor.Abone ol30 Temmuz’a kadar devam edecek olan bu kampanyada çevre dostu Buderus yoğuşmalı kombi alanlar, aynı zamanda Bosch’un IXO 3,6 model akülü vidalama cihazına da sahip olacak.

Isısan’ın yüks wyoming seo ek enerji tasarrufu sağlayan yoğuşmalı kombileri, doğal gaz faturalarını hafifletmenin ötesinde sunduğu büyük konforla günün bütün yorgunluğunu üzerinizden atma fırsatı sunuyor.

Türkiye koşullarına uygun olarak üretilen Buderus yoğuşmalı kombiler baca gazındaki su buharını yoğuşturarak, içindeki gizli ısıdan faydalanıyor Böylelikle gazın alt ısıl değerinin de üzerinde faydalı enerji elde eden Buderus yoğuşmalı kombi bu yöntemle %107’ye varan norm kullanma verimine (40/30°C sistemde) ulaşıyor. Ayrıca Buderus yoğuşmalı kombilerin kapasitesi anlık ısıtma ihtiyacını karşılayacak şekilde ayarlanabiliyor.

Temmuz ayı sonuna kadar sürecek kampanya en çok el işleriyle uğraşmayı seven erkekleri mutlu edecek. Evde yapılabilecek her türlü amatör vidalama işi için ideal özellikleri ile IXO 3,6 aynı zamanda dünyanın ilk lityum iyon vidalama makinesi olma özelliğini de taşıyor.



Kategori : EKONOMİ