29 yıl boyunca kırık bacağıyla yürüdü

  • Ana Sayfa
  • 29 yıl boyunca kırık bacağıyla yürüdü
29 yıl boyunca kırık bacağıyla yürüdü
29 yıl önce bir kazada bacağı kırılmıştı. İyileştiğini sandığı bacağın hala kırık olduğunu öğrendiğinde ise şok olduAbone ol

20 yaşındayken bir motorsiklet kazası geçiren Steve Webb'in bacağı kırılmıştı. Tedavilerden sonra iyileştiğini sanıyordu. Ama şok eden gerçeği 29 yıl sonra öğrendi.

49 yaşındaki Steve Webb 20 yaşındayken bir motosiklet kazasında bac google üst sıralara çıkmak ağını kırdı. Kemiği derisinden dışarı çıkıp şişince ve enfeksiyon kapınca iki ay hastanede yattı.

Sonraki 17 ayını da bacağı alçıda geçirdikten sonra doktorlar onun iyileştiğini söyledi. Ancak ameliyat için masaya yattığında ayak parmağı kemiğinin hala kırık olduğu ortaya çıktı.

9 ay elektromanyetik terapi gören Webb kazadan 5 yıl geçtikten sonra bile acı çekiyordu. Kırık bacağın iyileşmediğini 29 yıl boyunca acı çektikten sonra hastaneye gidince anladı.

Dizden aşağısının kesileceğini zannederek korkan Webb yalnızca kırık kemiğinin onarılacağını öğrendi. Steve Webb'in kendi durumuna getirdiği yorum ise olayın traji komiklğini gözler önüne seriyor:

"Bu sıradışı bir durum. Kimse 30 yıl boyunca kırık ayla dolaşan bir adam görmediğini söylüyor bana. Kazadan bu yana hep bacağımda bir ağrı hissi vardı. Kimi zaman zonkluyor, yürümemi bile engelliyordu bu. Ama nedense hiç kırık olabileceği aklıma gelmedi. Çok defa ayak kemiğimin zamanla iyileşmiş olduğunu düşünüyordum, o yüzden kırık olabileceğine olanak vermedim. Meğer bunca zaman kırıkmış da haberim yokmuş!"



Kategori : GÜNCEL