İbrahimoviçin bonservisi ateş pahası

  • Ana Sayfa
  • İbrahimoviçin bonservisi ateş pahası
İbrahimoviçin bonservisi ateş pahası
Ütopik bonservis bedellerini gören Inter, Ibrahimovic'i satmama konusundaki ısrarından yavaş yavaş vazgeçiyor.Abone ol

Daha önce 'kesinlikle satmayacağız' diyen kulüp genel menajeri Paolillo, Ibrahimovic'e 70 milyon Euro bedel biçti.

Mevcut futbol piyasasında Cristiano Ronaldo'nun 94 milyon Euro’luk rekor transferini kırabilecek ya da en azından yaklaşabilecek 2 fut anti seo yaptırmak istiyorum bolcudan söz ediliyor. Bunlardan ilki Messi; ancak genç Arjantinli'nin Barcelona'dan ayrılmaya niyeti yok. Adı transfer gündeminden inmeyen Zlatan Ibrahimovic içinse kulübü Inter fiyatlandırmada Real Madrid'in Kaka ve Ronaldo transferlerini baz aldı.

Inter Milan Genel Direktörü Ernesto Paolillo'nun transferine yeşil ışık yaktığı İsveçli golcü için 70 milyon Euro bonservis bedeli biçildi.

Ibrahimoviç’le Barcelona'nın ilgilendiği biliniyor. Genel Direktör Paolillo, La Gazzetta Dello Sport'a yaptığı açıklamada, "Uygun bir ücret belirlenirse her şey olabilir" derken, bu uygun ücretin ne kadar olduğuyla ilgili soruya ise "Ibrahimovic kalite bakımından Kaka'nın altında olmayıp, Cristiano Ronaldo seviyesinde bir futbolcu" yanıtını verdi.

Gazetenin haberinde Paolillo'nun bu açıklamasının Inter'in yıldız futbolcusu için en az 70 milyon Euro bonservis bedeli istediği, çünkü Real Madrid'in Kaka'yı 67.2 milyon Euro'ya transfer ettiği belirtiliyor.

İtalya Serie A’da geçen sezon 27 golle gol kralı olan Ibrahimoviç ile Ispanya'nın Barcelona ve Ingiltere'nin Chelsea takımlarının ilgilendiği biliniyor.



Kategori : SPOR