Mehmet Topuz işini ülkücüler halletti

  • Ana Sayfa
  • Mehmet Topuz işini ülkücüler halletti
Mehmet Topuz işini ülkücüler halletti
Mehmet Topuz'un kördüğüme dönen transferini ülkücüler mi çözdü? İddiaların hedefindeki isim konuştu.Abone ol

Fenerbahçe ile Beşiktaş futbol kulüpleri arasında büyük bir krize neden olan Mehmet Topuz transferinin “ülkücü” hiyerarşi içinde çözüldüğü ortaya çıktı. Transferde önemli rol üstlendiği belirtilen isim Ergenekon davasında adı geçiyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Y seo company ıldırım, Mehmet Topuz’u korumaya alan Beşiktaşlı ülkücü grubu aşamayınca, Fenerbahçe Kongre üyesi de olan MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı İbrahim Cingi’den yardım istedi.

ÜLKÜCÜ BAŞKAN DEVREYE GİRDİ

Cingi, “Topuz’un Başkan’la görüşmemesini sağlayan çevreye ulaştık. Başkan’ın Topuz’la görüştürülmesini sağladık ve transfer bitti” dedi.

Topuz’un Kayseri’den alınıp İstanbul’a getirildiği gece Aziz Yıldırım’a eşlik eden Kayserili İbrahim Cingi, Milliyet’ten Gürkan Akgüneş'e konuştu. Yıldırım’dan Beşiktaşlı ülkücülerin Mehmet Topuz’un yanında olduğu ve Fenerbahçe yöneticileriyle görüştürülmediğine ilişkin bir telefon aldığını anlatan Cingi, şunları söyledi:

MANEVİ GÜÇ KULLANDIK

“Başkan, Mehmet Topuz’a ulaşamıyordu, ulaştırılmıyordu. Biz de Mehmet Topuz’un Başkan’la görüşmemesini sağlayan çevreye ulaştık. Sevgiyle hallettik olayı. Kaçırma veya zorlama yok. Ortada ancak manevi bir güç kullanma olabilir. Ben Fenerbahçe kongre üyesiyim. Orada, Mehmet Topuz’un yanında olan da BJK Başkanı’nın (Yıldırım Demirören) gönderdiği BJK kongre üyesi İstanbul Ülkü Ocakları Başkanı Yüksel Kaleci’ydi.”



Kategori : SPOR