Albay imzasında sürpriz gelişme

  • Ana Sayfa
  • Albay imzasında sürpriz gelişme
Albay imzasında sürpriz gelişme
Albayın imzası sahte mi gerçek mi? Bazı gazeteler Jandarma'nın ön raporuna dayanarak sonucu açıkladı..Abone ol

İNTERNETHABER- İmza krizinde şok gelişme. Albayın çift imza kullandığı iddia edildi. Çiçek'in imza örneklerini toplatan Ergenekon savcıları, askeri savcılıkta verilen ifadeyle söz konusu belgenin altındaki imzanın örtüşmediğini t hair transplant turkey price best espit etti

Albay Dursun Çiçek'in imzasının bulunduğu iddia edilen eylem planı gerçek mi sahte mi? Türkiye bu sorunun yanıtına kilitlendi.

Jandarma Kriminal Dairesi ön raporunu tamamladı. Resmi sonuçlar açıklanmadı ama bugün bazı gazeteler sonucu ilan ettiler bile..

Habertürk belge sahte derken, Star, Taraf ve Yeni Şafak, 'yüzde 90 imza albayın' ya da 'benziyor' dedi. Sabah gazetesi ise 'İki belgede iki farklı imza' sürmanşetiyle okurların karşısına çıktı. Uzmanlar belgenin fotokopi olduğu için imza için yüzde yüzde bir sonuca varmanın imkansızlığana işaret ediyor.

Ancak Habertük'ün albayın imzasına hiç değinmemesi dikkat çekici. Haberde belgenin Gernelkurmay dışında hazırlandığı ve sahte olduğu yazılıyor.

Habertük 'belge sahte yazanı bulun' manşetini attı. Yeni Şafak ise okurlarının karşısına 'İmza yüzde 90 Dursun'un' başlığıyla çıktı.

Star gazetesi 'imza onun elinden çıktı' manşetini atarken, Taraf 'Askeri rapor savcılığa geldi imza benziyor' manşetiyle duyurdu haberi.



Kategori : GÜNCEL