Demirelden Efes Pilsene tebrik

Demirelden Efes Pilsene tebrik
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Efes Pilsen Spor Kulübü'nün yönetici, lig şampiyonu Efes Pilsen'i teknik ve idari kadroları ile sporcularını kutladı. Abone ol

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Beko Basketbol Ligi şampiyonluğuna ulaşan Efes Pilsen Spor Kulübü'nün yönetici, teknik ve idari kadroları ile sporcularını kutladı.

Başkan Demirel, Efes Pilsen'in şampiy google reklam onluğu ile sonuçlanan Beko Basketbol Play-off Final Serisi ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

TBF Başkanı Demirel, Efes Pilsen ve Fenerbahçe Ülker takımlarının sergiledikleri harikulade performanslar doğrultusunda büyük çekişmeye ve heyecana sahne olan Beko Basketbol Ligi Play-off Final Serisi'nin altıncı ve son müsabakası bitiminde yaşanan olayların basketbolumuzun geldiği noktaya ve final müsabakalarında gösterilen olağanüstü mücadeleye hiçbir şekilde gölge düşürmemesi gerektiğini; her iki kulübün teknik ve sporcu kadrolarının büyük bir başarı ile şampiyonluğa ulaşmak için gayret sarf ettiğini ve herkesin sahadaki mücadeleye ve neticelere saygılı olması gerektiğini ifade etti.

Her iki takımın da alkışı hak eden performanslara imza attığını vurgulayan Demirel, "Serinin başından sonuna dek her iki takım da var güçleriyle mücadele etmiş ve bizlere oynanan altı maçın beş tanesini deplasman takımlarının kazandığı enfes bir final serisi yaşatmışlardır. Her iki takımımız da Türk basketboluna yakışır performanslar sergilemişlerdir. Ancak serinin beşinci ve altıncı müsabakalarında meydana gelen bir takım istenmeyen hadiseler, ne yazık ki oynanan üst düzey basketbola yakışmamıştır" şeklinde konuştu.



Kategori : SPOR