Bu adama kız beğendirilemedi

Bu adama kız beğendirilemedi
Zor beğenen birisi. İnce eleyip sıkı dokuyor. Bir ayı aşkın süredir İzdivaç'ta yarışan Harun'a eleştiriler yükseliyor.Abone ol

İNTERNETHABER- İzdivaç programında Harun vakası yaşanıyor. Ağır takılan Harun bir aydan fazla canlı yayında boy gösterdi ama aradığı eşi bir türlü bulamadı.

Star'da yayınlanan Esra Erol'un İzdivaç'ında kim geldiyse g greek seo eri gönderdi. Dün de öyle oldu. Yine beğenmedi Harun. İşte tam o anda stüdyoda konuklardan bir bayanın sesi yankılandı: "Onu almazsan Allah'tan sana bir daha yok, yeter."

İnce eleyip sıkı dokuyan Harun, yorumlarıyla da programa renk katıyor... Felsefi açılımlar yapan Harun'un bu mühim konuda acelesi yok. Ne de olsa evlilik söz konusu..

Yanlış bir karar vermek isteleyen Harun, fikirleriyle kimilerinin gönlünde taht kurdu!.. Son olarak Zeynur karşısına çıktı..

Zeynur sırasıyla 11 ay, 6 ay, 5 ay ve 1 ay süren evlilikler yaşamış. Perde açıldı ve Harun onu da beğenmedi. Daha doğrusu elektrik alamadı. Elektrik almadığını da "ben öyle daldan dala benim yapım değil" diyerek özetliyor.

Sorduğu sorularla Zeynep'e zor anlar yaşatan Harun istediği cevapları alamadı. Manevi değerleri yüksek, kültürlü ve gazete kitap okuyan bakımlı bir hanım arayan Harun'un Zeynep'ten aldığı cevaplar tatmin etmedi.

Eleştiriler çoğalmış olacak ki kendini savunma ihtiyacı hissetti dünkü yayında..

Harun'a artist suçlaması

[PAGE]

Kategori : GÜNCEL