Para için ettiği işe bakın hele!

  • Ana Sayfa
  • Para için ettiği işe bakın hele!
Para için ettiği işe bakın hele!
6 yıl önce annesi öldü. Annesinin öldüğünü bildirmedi, peruk ve kadın elbiseleri giyip onun rolüne büründü. Devleti 115 bin dolar dolandırdı.Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

New york'da bir adam, altı yıl önce ölen annesinin yerine geçerek devleti 115 bin dolar dolandırdı. Dahası peruk takıp, kadın elbiseleri giydi ve annesinin yararlandığı tüm hakla sağlık sektörü seo rın keyfini sürdü.

Thomas Prusik-Parkin, annesi öldüğünde cenaze işleri için yanlış doğum tarihi ve sosyal güvenlik numarası verdi. Böylece annesinin ölümü resmi kayıtlara geçmedi. O da, annesinin yerine geçerek devlet yardımlarından faydalandı.

49 yaşındaki adam, sadece isim olarak değil kıyafet değiştirerek de annesi rolüne soyundu. Eski moda elbiseler, ağır bir makyaj, peruk ve bastonla dolaşan adam, tıpkı annesi gibi görünerek yaşlıların faydalanabilceği hakları kullandı.

Pazartesi günü yakalanan Prusik-Parkin hırsızlık, sahtecilik, komplo ile ipotek sahtekarlığı düzenleme suçlarından ayrgılanacak.

Dedektiflerin verdiği bilgiye göre, yakalndığı zaman 'annem öldüğünde ben yanındaydım, ona baktım, son nefesini yüzümde hissettim. Yani ben annemim' dedi.

Annesi Irene Prusik 2003 yılında 73 yaşında öldüğü zaman, Parkin bir süre bekledi ve ölümün resmi kayıtlara geçmediğinden emin oldu. Sonra, kendi sakatlığı için aldığı devlet yardımlarının dışında, annesinin Sosyal Güvenlik numarasını kullanarak aylık 700 $'lık yardım almaya başladı.



Kategori : GÜNCEL