Bülent Arınç bu lafa çok kızacak!

  • Ana Sayfa
  • Bülent Arınç bu lafa çok kızacak!
Bülent Arınç bu lafa çok kızacak!
Akman konusunda lafını esirgemeyen Arınç'ın suskunluğu, Baykal'ın diline düştü. İşte Arınç'ı kızdıracak sözler;Abone ol

Baykal, RTÜK Başkanı Zahid Akman’ın istifasını istediğini açıklayan Bülent Arınç’ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Akman’ı temiz bir arkadaşımız olarak biliriz" açıklaması alaska seo ndan sonra bu konuda suskun kalmasını, "Bülbül gibi şakıyan Arınç, dut yemiş bülbüle döndü" sözleriyle değerlendirdi .

CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, RTÜK Başkanı Zahid Akman’ın istifasını istediğini açıklayan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, "Akman’ı temiz bir arkadaşımız olarak biliriz" açıklamasından sonra bu konuda suskun kalmasını, "Bülbül gibi şakıyan Arınç, dut yemiş bülbüle döndü" sözleriyle değerlendirdi.

Bülent Arınç’ın Deniz Feneri ile ilgili her yerde konuştuğunu, "Onu dedim, bunu dedim, ’Akman’nın istifasını istedim" açıklamalarında bulunduğunu anımsatan Baykal, "Başbakan, ‘O Arınç’ın kendi kişisel görüşüdür. Biz Akman’ı temiz bir arkadaşımız olarak biliriz’ deyince bülbül gibi şakıyan Arınç dut yemiş bülbüle döndü. Artık Arınç, Zahid Akman ve Deniz Feneri ile ilgili tek bir kelime etmiyor" diye konuştu.



Kategori : POLİTİKA