Gürültü kavgası ölümle bitti

  • Ana Sayfa
  • Gürültü kavgası ölümle bitti
Gürültü kavgası ölümle bitti
Adana'da mahalle sakinleri gürültü nedeniyle birbirine girdi çıkan kavgada bir kişi öldü iki kişi yaralandı.Abone ol

Adana'da, sokakta gürültü yaptıkları gerekçesiyle kendilerini darp eden mahalle sakinlerinden birini öldüren ve ikisini yaralayan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğünde ifadelerinin alınmasının ardından, zanlılar Hakan Ö. (26), arizona seo Ramazan M. (26) ve Kadir E. (30), Cumhuriyet Savcılığınca ifadelerinin alınması için Adana Adliyesine getirildi.

Ramazan M, basın mensuplarının sorusu üzerine, olay akşamı, yemeğe gitmek üzere mahalleden geçtiklerini belirterek, ''Bizden önce birileri gürültü yapmış. Ama bizim alakamız yok. Bizi birden durdurup küfür etmeye, sopa ve bira şişesiyle saldırmaya başladılar. Bunu yapanlar sarhoştu. Bizden önce de bazı kişileri durdurup darp etmişler. Olay sırasında biz de kendimizi korumak için tabancayla rastgele ateş ettik. Vurulan kişileri tanımayız, bir husumetimiz yok'' diye konuştu.

Hakan Ö. de olay sırasında tabancayı kendisinin kullandığını söyledi.

Yüreğir ilçesi Yamaçlı Mahallesi 650. Sokak'ta, 10 Haziranda gerçekleşen olayda, Olcay Bayakı (37) ölmüş, kardeşi Kenan Bayakı (33) ve amcasının oğlu Serdar Bayakı (36) yaralanmıştı.

Olayın ardından kaçan zanlılar, bir hafta sonra yakalanmıştı. Polisin yaptığı incelemede, olay öncesi gürültü yapan motosikletlilerin başkaları olduğu belirlenmiş, bu arada zanlıların kullandıkları otomobilin de modifiye olduğu ve egzozunun yüksek ses çıkardığı tespit edilmişti.



Kategori : GÜNCEL