Sahte şeyhin taciz skandalı

Sahte şeyhin taciz skandalı
Kendini peygamber olarak tanıtan Evrenesoğlu, sarkıntılık ettiği kızın annesini de taciz etmiş... Abone ol

Kendini peygamber olarak tanıtan Evrenesoğlu, sarkıntılık ettiği kızın annesini de taciz etmiş...

Ergenekon'un hazırda beklettiği sözde şeyhlerden İskender Evrenesoğlu, cinsel taciz suçlamasıyla Amerika'da tutuklandı. Maryland eyaletine bağlı Chesapeake'de dersleri için dua istemeye gelen bir kızı taciz ettiği belirlenen Evrenesoğlu'nun, polis kayıtlarında kıza cinsel tacizde bulunduğu ve "Bundan hoşlandın mı?" diye sorduğu yazılı.

'ONA BABA DİYORDUM'

Skandal haber yapan Amerikan Channel 3 televizyonuna bağlanan taciz kurbanı kız, Evrenesoğlu'nu 16 yıldır tanıdığını, ona 'baba' dediğini söyledi. Genç kız, "Çok saydığım ve sevdiğim, All ebay ads ah dostu sandığım Mihr, her yerimi elleyerek beni taciz etti" dedi. Geçen eylül ayında dersleri için ondan dua istemeye gittiğini anlatan genç kız, tacizi Evrenesoğlu'nun müritlerinden korktuğu için polise anlatamadığını belirtti.

Taciz kurbanı kız, "Benim için gerçekten çok zor bir dönemdi. Okulu bırakıp Türkiye'ye döndüm. Bunun Allah'tan olamayacağını düşündüm ve polise gittim" diye konuştu.

REZALET İNTERNETE DÜŞTÜ

Tacizde bulunduğu kızla Evrenesoğlu arasında geçen konuşma video paylaşım sitelerine düştü. Evrenesoğlu'nun 'evladım' diye hitap ettiği halde taciz ettiği kızın psikolojisinin bozuk olduğu ses kaydından da anlaşılıyor. Kız, sözde şeyhi arayarak yaptıkları için bir açıklamada bulunmasını istiyor.

Ancak Evrenesoğlu, "Ne açıklaması bekliyorsun evladım. Olay bitti" diyor. "15 yıldır ailecek bu yola baş koyduk" diyen kız, kayıtta babasının Evrenesoğlu için canını feda ettiğini anlatırken, "Size emanettik. Teşekkürü böyle mi olmalıydı?" diye soruyor. O sırada telefonu alan ve cinsel tacize uğrayan kızın annesi olduğu anlaşılan bir kadının söyledikleri ise Evrenesoğlu'nun utanç verici icraatlarını gözler önüne seriyor. İşte o sözler:

"SİZE CANIMIZI MALIMIZI VERDİK"

Tacize uğrayan kızın annesi: Ben kendime yapılanı tamam mezara götüreyim demiştim ama evladıma yapılanı hazmedemem. Oruçluyken gelip size aynı şeyi yaşamış. Burada her saniye ölüyoruz. Sizin bir anlık zaafınız için. Emanettik biz size. Bu kadar mıydı?

Evrenesoğlu: Doğru söylüyorsun emanettiniz siz bana. Yine emanetsiniz.

Tacize uğrayan kızın annesi: "Hiç inanmıyorum size. Ne malımızı bıraktık, canımızı da verdik. Namusumu veremem, bu kadar haysiyetsiz değilim. Erkek eli değmemiş evladım.

PEYGAMBER OLDUĞUNU iDDiA EDiYOR

Denizci Albay Dursun Çiçek tarafından hazırlandığı iddia edilen 'İrtica ile Mücadele Eylem Planı'nda 'hazırda bekletilen' eleman olarak geçen sahte peygamber Evrenesoğlu'nun kadınlara uyguladığı cinsel tacizden, dengesiz tavırlarından ve iğrenç tutumundan rahatsız olan müritleriyle yaptığı konuşma da internette yer alıyor.

İğrenç tacizi Allah'ın yaptırdığını iddia eden Evrenesoğlu'na müridin tepkisi ise düşündürücü: "Yaptığınız şey bir Kur'an ayetinde anlatılsın, bir hadiste geçsin. Yok. Size özel bir uygulama."



Kategori : GÜNCEL