Olay yaratan seksi Putin resmi

Olay yaratan seksi Putin resmi
Putin'i uzun saçlı, seksi elbiseli bir kadın gibi gösterdi... Bu resim başına dert açtı. KGB peşine düştü. İşte olay yaratan resim.Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Alexander Shednov adlı ressam, Putin'e bir kadın imajı yakıştırınca, Rusya Gizli Servisi'nin gazabından kurtulamadı.

Shurik olarak tanınan ressam, Rusya devlet başkanı Vladimir Putin'in yüzünü uzun saç pennsylvania seo , seksi bir mini elbise ve kocaman küpelerle bir kadın vücuduna oturttu.

Güçlü bir adam olarak tanınan ve gazetecilere de genelde gücünü kanıtlamak istercesine pozlar veren Putin, Shurik'in çalışması karşısında küplere bindi.

Shurik, Putin'in üçüncü dönem başkanlık istemini protesto etmek için böyle bir çalışmaya imza attı. Resmin sol üst köşesinde Putin'in ağzından şunları yazdı:

"Bilemiyorum - üçüncü dönemde de başkanlık mı? Bu biraz fazla olur... ama diğer taraftan çok çekici olduğunu itiraf edeyim."

Sanatçı yaşadığı Voronezh kentinde, geçtiğimiz cuma günü Rusya Bağımsızlık Günü'nde resmi binalardan birinin duvarına bu resmi asınca olanlar oldu.

Rus istihbarat birimleri tarafından yakalanan Alexander Shednov'un yedi saat göz altında sorgulandığı ve dayak yediği söylendi. Ressamın arkadaşları ayrıca, dairesinin de arandığını ve bazı resimlerinin götürüldüğünü öne sürdü.

Shednov'un şu anda uygunsuz davranışta bulunmak suçundan mahkemeye çıkartılacağı söyleniyor. Eleştirmenler ise bu durum karşısında şoktalar. Putin'in ifade özgürlüğüne karşı bu denli hoşgörüsüz olmasını eleştiriyorlar.



Kategori : GÜNCEL