95 kilo verdi bir de çocuk doğurdu

  • Ana Sayfa
  • 95 kilo verdi bir de çocuk doğurdu
95 kilo verdi bir de çocuk doğurdu
Aşırı kiloları nedeniyle asla çocuk sahibi olamayacağını söylemişlerdi. Ama o tam 95 kilo verip, çocuk doğurduAbone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Obez kadın, geçirdiği mide ameliyatı ve takdırdığı mide bandı sayesinde 95 kilo verdi ve çocuk sahibi oldu.

Michelle Bowater'e, dokuz yıl önce aşırı kiloları nedeniyle çocuk sahibi olamayacağını söylemişti doktorlar. 160 kg olan kadının yumurtalıklarında, döllenmeyi engelleyen polikis louisiana seo tler tespit edilmiş ve iki yıl süren tedavi, kiloları nedeniyle sonuçsuz kalmıştı.

Çaresiz kalan doktorlar, ağırlığının en az yarısı kadar kilo verirse bir ihtimal hamile kalabileceğini söylediler. Bowater de, hemen diyete başladı ama bir türlü kilo veremiyordu.

Sonunda midesinden by-pass ameliyatı oldu ve ardından midesine band takdırdı. Sonunda 160 kilodan 65 kiloya düştü ve hamile kaldı.

Şimdi kucağından düşürmediği oğlu AJ ile hem anne olmanın sevincini yaşıyor hem de verdiği kiloların.

Henüz 12 yaşındayken bile 76 kilo olduğunu söyleyen Michelle Bowater, özellikle çikolata ve cips nedeniyle durmadan kilo almaya devam ettiğini söyledi.

Gittikçe artan kilosu nedeniyle bir çok sıkıntı yaşadığını, ilk eşinden ayrılmasında da bunun etkili olduğunu söyleyen Michelle, mide bandının hayatını kurtardığını söylüyor.

İlk hamile kaldığında, hem kendisi hem de doktoru oldukça endişeliymiş mide bandı nedeniyle. Ama şansı bu kez onu terk etmemiş ve sorunsuz bir doğum yaşamış.

Hem mide by-pass'ı operasyonu geçirip hem de mide bandı takılan bir kadının doğum yapmış olması ise, hala bir çok doktoru şaşırtıyor ve böyle bir şeyi ilk kez duyduğunu söylüyor bir çoğu. Ama, bu durumun ancak ameliyatlar sonrasında da iyi bir diyet ve beslenmeyle mümkün olabileceği görüşündeler.



Kategori : GÜNCEL