Mecliste saatlere ayar çekildi

Mecliste saatlere ayar çekildi
Meclis bugün gündemindeki tasarı ve teklifleri yasalaştırana kadar yarın ve Perşembe günü de 13.00-21.00 saatleri arasında çalışacak. Abone ol

Meclis bugün gündemindeki tasarı ve teklifleri yasalaştırana kadar yarın ve Perşembe günü de 13.00-21.00 saatleri arasında çalışacak.

Meclis Genel Kurulu’nda, AKP’nin Meclis’in yeni çalışma takvimine ilişkin grup önerisi görüşülerek kabul edildi. Buna göre Genel Kurul bugün Gelir Vergisi Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Öngören kanun tas new jersey seo arısını yasalaştırana kadar çalışacak. Genel Kurul yarın ve Perşembe günü ise 13.00-21.00 saatleri arasında çalışmalarını sürdürecek.

İki haftadır Cuma günleri de çalışma kararı alan Meclis Genel Kurulu bu hafta Cuma günü ise çalışmayacak. Meclis Genel Kurulu’nda, Askeri Hakimler Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, Türk Silahlı Kuvvetleri Personel Kanununda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi, Türk Silahlı Kuvvetlerinde İstihdam Edilecek Sözleşmeli Subay ve Astsubaylar Hakkında Kanunda Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı, Türkiye ile SSCB Arasında Akdedilen 27 Nisan 1988 tarihli Konsolosluk Sözleşmesinin Bazı Maddelerinin Tadiline İlişkin Türkiye ile Rusya arasında protokolün onaylanmasını uygun bulan kanun tasarısı, Kamu Finansmanı ve Borç Yönetiminin Düzenlenmesi Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Elektrik Enerjisi Üretimi Amaçlı Kullanılmasına İlişkin Kanunda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, Türkiye ile İslam Konferansı Örgütüne Bağlı İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar ve Eğitim Merkezi arasında Ankara Oran Diplomatik Sitede Arsa Tahsisine ilişkin protokolün onaylanmasını uygun bulan kanun tasarısı, Gümrük Kanunu ile Bazı Kanun ve KHK’lerde Değişiklik Yapan Kanun Tasarısı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve İhracatçı Birliklerinin kuruluş, işleyiş ve görevlerini yeniden düzenleyen kanun tasarısı, TBMM Genel Kurul gündeminin ön sıralarına alındı.



Kategori : POLİTİKA