GOPta coşkulu kapanış töreni

GOPta coşkulu kapanış töreni
Gaziosmanpaşa İlçesi’nde 2008-2009 Eğitim ve Öğretim yılı coşkulu bir törenle kapandı. Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, yeni dönemde ilçedeki okul sayısını arttırmak ve sınıflardaki öğrenci sayısını azaltmak için büyük gayret sarf edeceklerini belirterek b new hampshire seo aşta öğretmenler olmak üzere eğitim dünyası içinde yer alan herkese ve öğrencilere iyi tatil dileklerini iletti.

Gaziosmanpaşa İlçesi’nde 2008-2009 Eğitim ve Öğretim Yılı Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi Preveze İlköğretim Okulu’nda düzenlenen coşkulu bir törenle kapandı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hacıoğlu’nun ve GOP Belediye Başkan Yardımcısı Beyhan Ergin’inde hazır bulunduğu törende şiirler okunurken, halkoyunları gösterileri beğeniyle izlendi.

Törende konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, yeni dönemde ilçedeki okul sayısını arttırmak ve sınıflardaki öğrenci sayısını azaltmak için büyük gayret sarf edeceklerini belirterek başta öğretmenler olmak üzere eğitim dünyası içinde yer alan herkese ve öğrencilere iyi tatil dileklerini iletti.



Kategori : GÜNCEL