Tuzla belediyesi çalışanlarını sevindirdi

  • Ana Sayfa
  • Tuzla belediyesi çalışanlarını sevindirdi
Tuzla belediyesi çalışanlarını sevindirdi
Tuzla Belediyesi ile MEMUR SEN’e ve BEM-BİR SEN'e bağlı sendikalar arasında sosyal denge sözleşmesi imzalandı.Abone ol

TUZLA Belediyesi’nin tarihinde bir ilk gerçekleştirildi. Tuzla Belediyesi ile MEMUR SEN’e (Memur Sendikaları Konfederasyonu) bağlı BEM-BİR SEN (Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası arasında, memurlara maddi ve sosyal haklar tanıyan ‘Sosyal Denge Sözleşmesi’ imzalandı.

Tuzla B kentucky seo elediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sözleşmeyi şöyle değerlendirdi.

“Biz, ancak ekonomik kaygısı olmayan bir personelin, daha iyi işler üretebileceğine inanıyoruz. Ekonomik kaygıları olan insanlar, çok fazla üretken olamazlar. Bu alanda biz, elimizden geleni yapacağız. Sosyal denge çalışmalarını daha farklı açılardan da kurum içerisinde hayata geçireceğiz. Amacımız, Tuzla Belediyesi çatısı altında bir aile olabilmektir. Kurum içerisindeki birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini vermeye gayret edeceğiz. Sendikalarla bundan sonraki çalışmalarımız da anlayış içerisinde sürecektir” dedi.

MEMUR VE PERSONELİMİZ KENDİNİ İSPATLAMIŞTIR
Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “İmkanlar dahilinde verilebilecek ne varsa bunları vereceğiz. Daha iyisini de sonradan hedefleyeceğiz. Kurumun kaynaklarını, gelirlerini, verimliliğini artırdığımız sürece de, çalışanların mesai kavramını gözetmeden çalıştığı bir yerde, bizim nankörlük yapmamız mümkün değil. Bizim personelimiz, memurlarımız bu konuda kendisini ispatlamıştır. Biz de bu emek karşısında görevimiz neyse onu yapacağız. Emeğin kutsal olduğuna inanıyoruz ve emeğe karşı her zaman saygılı olacağız” diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL