Üçüncü defa ölüm tehlikesi atlattı

  • Ana Sayfa
  • Üçüncü defa ölüm tehlikesi atlattı
Üçüncü defa ölüm tehlikesi atlattı
Düştü yanma tehlikesi geçirdi beyinden ameliyat oldu. Balıkesirli Bilgiç üçüncü kez ölümden döndü.Abone ol

Balıkesirli Alaaddin Bilgiç (47), üçüncü ölüm tehlikesinden İzmir'de kurtuldu. Evli ve iki çocuk babası olan Bilgiç, yıllar önce evinin bahçesindeki otları temizlerken yanma tehlikesi geçirdi, birkaç yıl sonra da beyin kanamasından ameliyat oldu.

Bir buçuk yıl sonra düşme ve çarpma sonucu yine beyin kanaması geçiren Bilgiç, İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma rusca seo Hastanesi'nde ameliyat edildi.

Ameliyatı yapan Op. Dr. Özcan Binatlı, hastanın doğru zamanda geldiğini söyledi. Binatlı, "Hastamız, birbuçuk sene önce beyin damarlarındaki baloncuğun patlamasıyla kanama geçirmişti. Anjiyosunu çektik ve ameliyat ettik. Bu defa da oğlu telefon ederek, babasının düştüğünü, beyin kanaması geçirdiğini söyledi. Hastaneye gelir gelmez acilen ameliyata aldık. Beyin zarıyla kemik arasında, 'epidural hematom' denilen kanama olmuş. Birkaç gün içinde taburcu edeceğiz." dedi.

Şoförlükten emekli olmasına rağmen çok hareketli bir yaşam sürdüğünü belirten Bilgiç ise arıcılık ve bahçe işleriyle ilgilendiğini söyledi. Oğlunun düğün gününde kaza geçirdiğini ifade eden Alaaddin Bilgiç, "Tek kelimeyle şanslıyım. Daha önce yanma ve beyin kanamasından ölüm tehlikesi atlattım. İkinci ameliyatımdan önce 17 gün yoğun bakımda kalmıştım. Yeniden hayata döndüm." şeklinde konuştu.

Bir an olsun yanından ayrılmayan Kerime Bilgiç de eşinin başına gelenleri şöyle anlattı: "Yıllar önce bahçede topladığı çöpleri yakarken alevlerin üzerine sıçraması sonucu yandı. İki ay Eskişehir'de tedavi uygulandı.

İki yıl sonra beyin kanaması geçirdi ve yine Dr. Özcan Binatlı vesilesiyle hayata döndü. Son olarak da kahvehaneden eve gelirken ayağı kayıp düştü, başını çarparak bayıldı. Oğlum hemen Özcan hocaya haber verdi. Balıkesir'den geldik, ameliyat ettilir. Şu anda durumu gayet iyi."



Kategori : GÜNCEL