Al Halil Altınhtopu ver Linconü

  • Ana Sayfa
  • Al Halil Altınhtopu ver Linconü
Al Halil Altınhtopu ver Linconü
Halil Altıntop transferinde Lincoln'ü ucuza kapmaya çalışan Alman kulübüne G.Saray yöneticisi Haldun Üstünel sert cevap verdi.Abone ol

"Halil için 3 milyon vermeye hazırız. Hafta sonuna kadar kararınızı verin."

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Halil Altıntop ile her konuda tütsü anlaşan Galatasaray gurbetçi yıldızın kulübü Schalke 04'ün talepleri karşısında geri adım attı ve transferi askıya aldı.

İki sezon önce Galatasaray'a 5 milyon euroya sattığı Lincoln'ü, yeni teknik direktörü Magath'ın ısrarıyla geri almayı planlayan Alman kulübü, sarı-kırmızılı yönetiminden Halil'in bonservisi karşılığında Lincoln'ü istedi. Lincoln yıllık 3 milyon euroluk ücretini fazla bulan Schalke'nin Galatasaray'a yarısını ödeme teklifi Futbol Şubesi Sorumlusu yönetici Haldun Üstünel'i çileden çıkardı.

Halil Altıntop'ın bonservisi için transfer bütçesinden 3 milyon euro ayırdığı öğrenilen Üstünel'in Alman kulübünün yürüttüğü pazarlıktan rahatsız olduğu ve yakın çevresine "Lincoln'ü neredeyse bedavaya getirmeye çalışıyorlar. Bu şartlarda onu satmayız. Halil için de teklifimizi sunduk. Artık onlar düşünsün" dediği öğrenildi.



Kategori : SPOR