Kübalı kadın Castroyu ayarttı

  • Ana Sayfa
  • Kübalı kadın Castroyu ayarttı
Kübalı kadın Castroyu ayarttı
Kübalı bir kadın internette uydurma kadın ismi kullanarak Küba'nın eski lideri Fidel Castro'nun oğlu Antonio Castro'yu aldattığını açıkladı.Abone ol

ABD'nin Miami kentinde yaşayan bir Kübalı, internet sohbet odasında uydurma kadın ismi kullanarak Küba'nın eski lideri Fidel Castro'nun oğlu Antonio Castro'yu aldattığını açıkladı.

Amerikan basınında yer alan haberlere göre, Luis Do google seo minguez isimli Kübalı, genç kadınlara ve sportif faaliyetlere düşkünlüğüyle tanınan 40 yaşındaki Antonio Castro'yu işletmek için 27 yaşındaki Claudia isimli spor muhabiri karakterini yarattığını söyledi.

Dominguez, Claudia karakteriyle 8 ay boyunca eski Küba liderinin oğluyla samimi sohbetler ederken, normalde çok iyi korunan ve ulaşılması son derece güç olan Antonio Castro Küba'daki günlük yaşamıyla ilgili ayrıntıları ve Küba Devlet Başkanı amcası Raul Castro ile diğer ülkelere yaptığı gezileri anlattı, ancak hiçbir devlet sırrını açıklamadı.

Bu aldatmacayla amacının Castro ailesinin Küba gibi komünist bir ülkedeki gösterişli yaşam tarzlarını insanlara göstermek olduğunu ve bu amacına ulaştığını söyleyen Dominguez, internet blogunda Antonio Castro ile sohbetlerinin fotoğraflarını ve belgelerini yayınladı.

Dominguez, "Ben bir Kübalıyım, bir Kübalı Amerikalıyım ve 1971'de ayrıldığımdan beri ülkeme gidemiyorum. Bu insanlara gidebilmek için ne imkan varsa kullanıyorum. Küba'da insanlar nedensiz cezaevine konuyor, hakları ihlal ediliyor. Öyleyse ben neden aynı şeyleri onlara yapmayayım? Yaptığımdan hiçbir pişmanlık duymuyorum" dedi.



Kategori : DÜNYA