Uğur Dündar yılın keçisi seçildi

  • Ana Sayfa
  • Uğur Dündar yılın keçisi seçildi
Uğur Dündar yılın keçisi seçildi
Aslında yöre halkı için hele de yörükler için keçi çok anlamlı. Fethiyeli yörükler de bu anlamlı ödülü bu yıl Dündar'a gönderdi. Abone ol

Muğla'nın Fethiye ilçesi Ölüdeniz beldesinde düzenlenen Ölüdeniz Kültür ve Sanat Festivali'nde ''Yılın Keçisi'' seçilen gazeteci Uğur Dündar, ödülünü aldı.

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz'ın eşi nevada seo Ümit Yılmaz'ın başkanlığını yaptığı festival komitesi, Uğur Dündar'a dürüst gazeteciliği, onurlu çizgisi, her türlü baskıya karşı inatçı, sağlam duruşu ve gençlere iyi örnek olması nedeniyle ''Yılın Keçisi'' unvanının verilmesini kararlaştırdı.

Ölüdeniz'de tatil yapan gazeteci Uğur Dündar'a ödülü, Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz tarafından verildi.

Dündar, ödülü aldıktan sonra yaptığı konuşmada, ''Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar. Biz doğru söylemeye devam edeceğiz. Bu ödülü en başta Yılmaz Özdil arkadaşım, haber merkezimiz ve bizi izleyen tüm izleyicilerin adına alıyor, teşekkür ediyorum'' dedi.

Yıllardır dik bir duruş sergilediğini ifade eden Dündar, ''Mesleğimizin evrensel kuralları ne yapmamızı gerektiriyorsa, hiçbir iktidar ayrımı yapmaksızın daima ilkeli ve halkın gerçekleri öğrenmesi adına mesleğimizi icra etmeye çalışıyoruz'' diye konuştu.

Komite, daha önce de gazeteci İlhan Selçuk, Türkan Saylan ve Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'e ''Yılın Keçisi'' unvanını vermişti



Kategori : GÜNCEL