Galatasaray Linderotha bir şans daha verecek

  • Ana Sayfa
  • Galatasaray Linderotha bir şans daha verecek
Galatasaray Linderotha bir şans daha verecek
İsveçli yıldızın bir yıl süren sakatlığının ardından tedavisinin tamamlandığı, büyük bir ciddiyetle çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.Abone ol

2 yıldır sakatlık yaşayan ve kendisinden bir türlü bekleneni veremeyen, geçen sezonda da sözleşmesinin feshedilip gönderilmesi düşünülen Galatasaray'ın İsveçli futbolcusu Tobias Linderoth'a bir şans daha verilecek.

İsveçli aziziye marker yıldızın neredeyse bir yıl süren sakatlığının ardından tedavisinin tamamlandığı, büyük bir ciddiyetle çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Galatasaray ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Linderoth'un, sarı kırmızılı yöneticilerle yaptığı görüşmelerde, "Size borçluyum. Sakatlıklar yüzünden takıma faydalı olamadım. Ama artık iyi durumdayım. Önümüzdeki dönem Galatasaray'la olmak istiyorum. Bana bir şans daha verin" dediği öğrenildi.

Sarı kırmızılı yöneticiler de sözleşmesini feshetmeye yanaşmayan Linderoth'u Almanya kampına götürmeye ve kampta göstereceği performansa göre kalıp kalmayacağını teknik direktör Rijkaard'ın belirlemesine karar verdi.

BAŞKAN POLAT, TEKNİK DİREKTÖR RIJKAARD İLE TOPLANTI YAPTI

Bu arada başkan Adnan Polat, teknik direktör Rjikaard ile bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplantı yaptı. Toplantıya Galatasaray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin ve futbol şube sorumlularından Murat Yalçındağ da katıldı. Yapılan görüşmede, Galatasaray'ın kamp programı, transfer politikası ve Florya Metin Oktay Tesisleri ile ilgili bazı düzenlemelerin yapılması tartışıldı.



Kategori : SPOR