Mesut’u alırsak büyük iş başarmış oluruz

  • Ana Sayfa
  • Mesut’u alırsak büyük iş başarmış oluruz
Mesut’u alırsak büyük iş başarmış oluruz
Mehmet Topuz’u renklerine bağlayarak sezonun en büyük transfer bombasını patlatan Fenerbahçe’nin gündemine yeni bir isim daha düştü.Abone ol

Piyasa değeri en az 10 milyon Euro olan Mesut Özil için Werder Bremen’e teklif götürmeye hazırlanan sarı lacivertliler, ’kiralama’ formülü üzerinde de çalışıyor.

KAYSERİSPORLU Mehmet Topuz’u renklerine bağlayarak sezonun en büyük transfer bombasını patlatan Fenerbahçe’nin gündemine yeni bir isim daha düştü.

Transfer çalışmalarına hız veren sarı lacivertli yönetim, yeni teknik direktör Christoph Daum’un alınmasını istediği Mesut Özil için ata google seo ğa geçti.

Almanya 1. Ligi’nin önemli kulüplerinden Werder Bremen’de forma giyen genç futbolcunun üst düzey bir oyuncu olduğuna dikkat çeken Daum’un, "Mesut’u alırsak, büyük iş başarmış oluruz" dediği öğrenildi.

Gelirse süper olur

İspanya’da tatilini sürdüren ve Fenerbahçe Yönetimi ile transfer çalışmaları için sık sık telefon görüşmesi yapan Alman çalıştırıcı, Tuncay Şanlı’dan olumsuz haber alan yönetime, "Sol tarafı Mesut’a teslim edersek, takıma büyük katkısı olur. Futbolculuk zekasına çok inandığım bir yetenek. Mesut oynarsa Alex’in yükü de hafiflemiş olacak. Hem defansif hem ofansif açıdan çok etkili bir oyuncu" yorumunu yaptı.

Fenerbahçe taraftarı

Schalke 04’te yıldızı parlayan, daha sonra teknik direktörü ile ters düşünce Werder Bremen’e satılan Mesut Özil’e, İtalya, İspanya ve İngiltere’den de teklifler geldiği biliniyor.

Genç futbolcu, memleketi olan Zonguldak’taki yakınlarına, "Türkiye’ye şimdilik gelmeyi düşünmüyorum. Ancak böyle bir durum söz konusu olursa, çocukluğumdan beri taraftarı olduğum Fenerbahçe ilk tercihim olur. Ailemin de bu yönde isteği var. Fenerbahçe kulüp olarak büyük hedeflere sahip. Avrupa’da iyi bir noktaya geldi" ifadesini kullandı.

Daum devreye girecek

Başkan Aziz Yıldırım’ın, yönetici arkadaşları ile Mesut Özil’in transferini değerlendirdiği ve Alman kulübüne resmi teklif götürmeye hazırlandığı öğrenildi.

Şu an için piyasa değeri en az 10 milyon Euro olan futbolcunun ’kiralama’ modeli ile Türkiye’ye gelebileceği ihtimali de konuşuluyor. Transferi halinde yerli statüsünde oynatılacak olan Mesut Özil için teknik direktör Christoph Daum’un da devreye gireceği ve Almanya Milli Takımı’nda da oynayan 21 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe’ye gelmesi için elinden geleni yapacağı kaydedildi.



Kategori : SPOR