İspanya Fernando Toresle rekora koşuyor

  • Ana Sayfa
  • İspanya Fernando Toresle rekora koşuyor
İspanya Fernando Toresle rekora koşuyor
FIFA Konfederasyon Kupası’nda İspanya, Yeni Zelanda’yı farklı geçti, grupta ilk maçlar sonunda liderlik koltuğuna oturdu.Abone ol

FIFA Konfederasyon Kupası’nda İspanya, Yeni Zelanda’yı farklı geçti, grupta ilk maçlar sonunda liderlik koltuğuna oturdu ve Brezilya'nın yenilmezlik rekoruna bir adım daha yaklaştı Torres ise attığı üç golle karşılaşmanın yıldızı oldu.

Güney Afrika’da yapılan 8 bin davut . FIFA Konfederasyon Kupası’nda İspanya, Yeni Zelanda’yı 5-0 mağlup ederek A Grubu’nda liderliğe yükseldi.

2010 Dünya Şampiyonası elemelerinde Türkiye ile aynı grupta bulunan son Avrupa Şampiyonu rakibi karşısında oyunun kontrolünü baştan sona elden bırakmazken, gol perdesini 5. dakikada Fernando Torres açtı.

İlk golün ardından ataklarını daha da artıran İspanya’da 15’te Torres farkı ikiye çıkardı.

Bu golden iki dakika sonra yıldız oyuncu tekrar sahneye çıkarken kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti.

24. dakikada Fabregas, farkı 4’e çıkarırken ilk yarı bu skorla kapandı.

İkinci devrede skorun verdiği avantajla rakip kaleye fazla gitmeyen ve orta sahada pas yapan İspanya’da gol perdesini 48. dakikada David Villa kapadı.

İspanya bu galibiyetle ilk maçlar sonunda A Grubu’nda zirveye oturdu

Kupanın açılış karşılaşmasında ise ev sahibi Güney Afrika, Irak ile 0-0 berabere kaldı. Johannesburg kentinde yapılan müsabakada gol sesi çıkmazken, maçı yaklaşık 49 bin kişi izledi.
Kupada bugün B Grubu’nda saat 17.00’de Brezilya-Mısır, 21.30’da ise Amerika-İtalya karşılaşmaları oynanacak. Müsabakalar TRT 2’den naklen yayınlanacak.



Kategori : SPOR