Hem sakatlığı hem de bonservisi problem yarattı

  • Ana Sayfa
  • Hem sakatlığı hem de bonservisi problem yarattı
Hem sakatlığı hem de bonservisi problem yarattı
Real Betis’in küme düşmesinden sonra İspanyol kulübü tarafından gözden çıkarılan milli oyuncunun öncelikle bonservisi problem yarattıAbone ol

Tekrar Fenerbahçe’ye dönmesi gündeme gelen milli oyuncunun hem sakatlığı, hem de bonservisiproblem yarattı.

Sarı-lacivertli yönetim, Aurelio için Real Betis’e para ödemeyeceğini bildirdi

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’den Real Betis’e giden Mehmet Aurelio’nun te florida seo krar sarı-lacivertli ekibe geri dönmesi gündeme gelirken, bu transferde iki büyük engel olduğu öğrenildi.

Real Betis’in küme düşmesinden sonra İspanyol kulübü tarafından gözden çıkarılan milli oyuncunun öncelikle bonservisi problem yarattı.

Aurelio ile yapılan görüşmelerde, “Bizden sorunlu bir şekilde ayrıldın. Buna rağmen kapılarımız sana açık. Ancak hiçbir şekilde bonservis ücreti ödemeyiz. Kulübünle konuş. Eğer bedavaya gelirsen tekrar Fenerbahçe formasını giyebilirsin” mesajının verildiği bildirildi.

Tecrübeli oyuncunun transferindeki ikinci sıkıntının ise sakatlığının olduğu belirlendi. Aurelio’nun oldukça ağır bir ameliyat geçirdiği ve sahalardan beklenenin aksine daha uzun bir süre uzak kalabileceği öğrenildi.

Doktorların “en geç ekim ayında futbol oynayabilir” açıklamasına rağmen Aurelio’nun ocak ayından önce sahalara dönmesinin olanaksız olduğu ileri sürülürken, Fenerbahçe Yönetimi’nin bu konuyu da ayrıntılı bir şekilde araştırdığı ve milli oyuncudan tüm raporlarını istediği öğrenildi.

Aurelio’nun menajerine, “Ben tekrar Fenerbahçe’de oynamak istiyorum. Bu yüzden bonservis sorununu bir an önce hallet” talimatı verdiği, önümüzdeki günlerde milli oyuncunun durumunun netleşeceği kaydedildi.



Kategori : SPOR