Sergen Topuza fena yüklendi

Sergen Topuza fena yüklendi
Sergen Yalçın, Hakan Ünsal ve Ceylan Çalışkan, Mehmet Topuz olayını Doğru Transfer programında değerlendirdiler. Abone ol

Sergen Yalçın, oyucunun cahilce açıklamalar nedeniyle gözden düştüğünü belirtirken, Hakan Ünsal da, "Beşiktaşlıyım deyip Fenerbahçe'ye imza atan Mehmet Topuz'un imajı maalesef yerle bir oldu" dedi.

Güntekin Onay’ın sunduğu programda Beşiktaş ve Fenerbahçe’yi birbirine düşüren Mehmet Topuz transferi masaya yatırılırken, NTV Spor yorumcuları Sergen Yalçın ve Hakan Ünsal ile menajer Ceylan Çalışkan, Fenerbahçe’ye vermont seo imza atan Mehmet Topuz’la ilgili görüşlerini aktardılar.

SERGEN YALÇIN: GÖZDEN DÜŞTÜ
"İlk etapta bu paranın altında ezilip ezilmeyeceği önemli bir soru. 15 milyon Euro civarında bir maliyeti oldu.

Kayserispor’un maçlarına baktığımızda istediği gibi oynayabilen kafasına göre oyunu yönlendirebilen bir oyuncuydu. Fenerbahçe’de öyle olmayacak, burada ondan daha önemli yıldızlara tabi olacak.

Bu olay gösterdi ki, hala çok amatörüz. Transferde koskoca iki camia Beşiktaş ve Fenerbahçe, Mehmet Topuz için bu kadar curcuna çıkarmamalıydılar. Çünkü Topuz bir büyük takım için olmazsa olmaz bir isim değil, bu maliyet çok yüksek. Yurt içinde hiçbir oyuncu bu kadar etmez. Ama Aziz Yıldırım’a da hak vermek lazım, kötü bir sezonun arından başarı için yüksek maliyeti göze almak zorunda kaldı.

Beşiktaş taraftarının yada başkanının üzülmesi gibi birşey söz konusu olmaz bence. Bu bütçe Beşiktaş’ı zaten çok aşan bir bütçe. Ben bir Beşiktaş taraftarı olarak transferin gerçekleşmediğine mutlu olmuyor değilim. Bu paraya bonservisi olmayan çok daha kaliteli, Avrupa çapında bir oyuncu alınabilir.

Bu olaylarda Mehmet Topuz’un cahilliği var. Bonservisi alınmadan, transfer garanti olmadan ‘Ben Beşiktaş’tan başka forma giymem’ cümlesinin sarf edilmemesi lazımdı. Bunlar Mehmet Topuz’a her türlü zarar verecek. Bu lafları edip Fenerbahçe’ye imza attıktan sonra, çoğu insanın da gözünden düştü. Çünkü futbolda böyle konuşmalar, böyle mantalite olmaz. Bu konuda tek suçlu futbolcu bence. Ne Fenerbahçe ne de Beşiktaş. Önce Fenerbahçe’yi sonra Beşiktaş’ı arıyor futbolcu. Burada başkanların fazla yanlışı yok."



Kategori : SPOR