İşte Realin David Villaya vereceği ücret

  • Ana Sayfa
  • İşte Realin David Villaya vereceği ücret
İşte Realin David Villaya vereceği ücret
İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid, Valencia'nın golcü futbolcusu David Villa ile anlaşmak üzere.Abone ol

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Real Madrid, Valencia'nın golcü futbolcusu David Villa ile anlaşmak üzere...

İlk olarak AC Milan'da massachusetts seo n Kaka'yı ardından Manchester United'dan Cristiano Ronaldu'yu alan Real Madrid üçüncü büyük transferini Valencia'dan David Villa'yı transfer ederek, yapmaya hazırlanıyor.

Real Madrid kulübüne yakınlığı ile bilinen Marca gazetesi, eflatun-beyazlı kulübün, David Villa transferi için Valencia'ya 37 milyon avro ödeme yapacağını belirtti.

Tarafların hemen hemen her konuda anlaşmaya vardığı, ancak aradaki küçük detaylardan ötürü henüz resmi bir açıklama yapılmadığı kaydedildi.

2008-2009 sezonunda 28 gol atan 27 yaşındaki golcü futbolcu, İspanya Milli Takımı'nın geçen yıl Avrupa Şampiyonası'nda (Euro 2008) şampiyon olmasında büyük katkı yapmıştı. David Villa'nın, milli takım formasıyla çıktığı 44 maçta 28 golü bulunuyor.

Real Madrid, bu transferi de gerçekleştirmesi durumunda bu sezon transfere daha şimdiden yaklaşık 200 milyon avro harcamış olacak.



Kategori : SPOR