Şehit Uzman Çavuş toprağa verildi

  • Ana Sayfa
  • Şehit Uzman Çavuş toprağa verildi
Şehit Uzman Çavuş toprağa verildi
Yüksekova'da teröristler tarafından şehit edilen Uzman Çavuş Mete Hakan, memleketi Soma'da toprağa verildi.Abone ol

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde güvenlik güçleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Mete Han'ın cenazesi, Manisa'nın Soma ilçesinde toprağa verildi.

Ha ersağ üye ol kkari'den Van'a helikopterle, buradan da Akhisar'daki askeri havaalanına uçakla getirilen Şehit Uzman Çavuş Han'ın cenazesi, daha sonra karayoluyla memleketi Soma'ya gönderildi.

Soma girişinde çok sayıda vatandaş tarafından karşılanan şehidin cenazesi, ilk olarak Kemal Balıkesir Caddesi'ndeki evine getirildi. Daha sonra Ulu Cami'de düzenlenen törende, Mete Han'ın babası Osman ve annesi Akife Han ile kızkardeşi Öznur Bilal ve yakınlarının zorlukla ayakta durdukları görüldü.

Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Manisa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Naim Babüroğlu, Manisa İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mürsel Şahin, Manisa Emniyet Müdürü Adem Aydemir ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra şehit uzman çavuşun cenazesi, Soma Şehir Mezarlığı'ndaki şehitlikte defnedildi.



Kategori : GÜNCEL