Topuz Feneri güldürebilecek mi?

  • Ana Sayfa
  • Topuz Feneri güldürebilecek mi?
Topuz Feneri güldürebilecek mi?
Beşiktaş'ya yoğun bir mücadelinin ardından Fener'e imza attırılan Topuz işe yarayacak mı? İşte bu sorunun cevabı;Abone ol

Fenerbahçe ezeli rakibi Beşiktaş ile son yıllarda girdiği ve kazandığı transfer mücadelelerinde renklerine bağladığı futbolcular ya yedek kulübesine demir attı ya da takımdan ayrıldı.

TÜMER METİN

Son dönemde ilk olarak Tümer Metin transferinde karşı karşıya kalan iki kulüp arasında tecrübeli oyuncunun Fenerbahçe’ye şok imzasıyla soğuk bir savaşın başladı.

Eski Beşiktaşlı, yeni montana seo Fenerbahçeli futbolcu yeni takımında taraftarların beklentisini karşılıyamayıp üstüne askerlik problemi ile karşılaşınca Yunanistan’a transfer olmak zorunda kalmıştı.

KAZIM VE ALİ BİLGİN

İki kulüp bir sezon sonrasında ise Kazım Kazım ve Ali Bilgin transferi konusunda mücadeleye girdiler. Ali Bilgin ile ilgilenen Beşiktaş, transferi sonlandıramayınca Fenerbahçe, Antalyaspor’dan olaylı bir şekilde ayrılan futbolcuyu renklerine bağladı.

Öte yandan ezeli rakipler arasında asıl mücadele Kazım Kazım transferinde yaşandı. Kamuoyunca ve Beşiktaşlı yöneticilerinin demeçleriyle bitti denilen transfer olmadı ve uzun görüşmeler sonucunda Kazım Kazım da Fenerbahçe’yi tercih etti.

Fakat bu iki futbolcunun kaderi Tümer Metin ile aynı oldu. Kazım Kazım zaman zaman kadroda yer bulsa da Ali Bilgin, Zico ve Aragones dönemlerinde takımına beklenilen katkıyı yapamadı.

BURAK YILMAZ

Beşiktaş’tan ayrılıp Fenerbahçe’yi tercih eden Burak Yılmaz da yedek kulubesinin vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor.

VE MEHMET TOPUZ

Son olarak da tüm futbol kamuoyunu meşgul eden Mehmet Topuz transferinde de kazanan taraf yine Fenerbahçe oldu. Son zamanlarda moda olan deyim olan “doğuştan” Beşiktaşlı olduğunu belirten ve Beşiktaş formasıyla poz veren Topuz, bonservisini alan Fenerbahçe ile uzun süren görüşmelerden sonra sözleşme imzaladı.

Şimdilerde ise Fenerbahçe taraftarları ezeli rakipleri Beşiktaş’la yaşanan büyük çekişme sonrasında transfer edilen Mehmet Topuz’un nasıl bir performans sergileyeceğini merak ediyor.



Kategori : SPOR