Saçmasapan klip yaptı ABDden teklif aldı

  • Ana Sayfa
  • Saçmasapan klip yaptı ABDden teklif aldı
Saçmasapan klip yaptı ABDden teklif aldı
Uzaylı Mustafa Topaloğlu Obama'nın gelişi şerefine saçma sapan bir klip yapmıştı. Ama Amerikalılar çok beğenmiş olmalı ki imzayı attı. Abone ol

ABD Başkanı Barack Obama'nın geçtiğimiz aylardaki Türkiye ziyareti öncesi, Obama için özel bir şarkı yapan ve bir de klip çeken Mustafa Topaloğlu, hem Türkiye hem de Avrupa ve ABD'de adından söz ettirmişti.

Türkiye'de birçok ka texas seo naldan canlı yayınlara konuk olma teklifleri alan Toplaoğlu, Obama parçasının birkaç ayrı versiyonunun yanı sıra, kendisiyle özdeşleşen "Eminem" şarkısının da yer alacağı albüm çıkarmak için ABD'nin Universal Edition şirketiyle anlaşma imzaladı.
ARTIK 100 BİN DOLAR İSTİYOR
Daha önce katılacağı program ve vereceği konserler için 5-10 bin TL arası para isteyen Topaloğlu, bütün bu gelişmelerin ardından rakamı 100 bin dolara çıkardı. Ünlü türkücü, katılacağı TV programlarında en az 90 dakika ekranda kalma şartı da koyacak.

HASTALIK RİSKİNE KARŞI İKİ ŞOFÖR!
PROGRAM yöneticileri için özel bir istek listesi hazırlayan Mustafa Topaloğlu, VIP araca iki özel şoför şartını ise "Şoförlerden biri hastalanırsa ikincisine gereksinim duyarım" diye açıklıyor. İşte Topaloğlu'nun listesi:
5 litre ananas suyu
2 kilo kuru meyve (kuru kayısı, ceviz, leblebi, kuru fıstık)
1 adet diş fırçası ve macunu
2 litre taze sıkılmış portakal suyu
Demlikte demlenmiş hazır bulundurulan çay ve Erzurum şekeri, cam bardak n Makyöz
Kuaför
2 adet şoför
1 adet VIP minibüs

İŞTE TOPALOĞLU'NUN O ÇILGIN KLİBİ

[PAGE]

Kategori : MAGAZİN